Dette er Rauland hyttevelforening

Rauland hyttevelforening har som formål å arbeide for god trivsel blant medlemmene og ivareta deres interesser overfor grunneiere, kommunale myndigheter og andre lokale aktører.

Foreningen dekker hele området som tradisjonelt kalles for Rauland, fra Totak og Raulandsfjell i vest til Møsvatn og Bossnuten i øst.

Er du ikke medlem enda?
Bli medlem her


AktueltAktiviteter


OM FORENINGEN
Rauland Hyttevelforening ble stiftet i 1983 og har i dag over 600 medlemmer.

Les mer
STYRET
Se oversikt over styret og kontaktpersoner i Rauland Hyttevelforening.

Les mer
MØTEREFERATER
Her finner du møtereferater fra årsmøter i foreningen.

Les mer
HYTTEFELTENE
Oversiktskart over hyttefeltene i Rauland.

Les mer
LOV OM HUNDEHOLD
Gjør deg kjent med reglementet for hundehold.

Les mer
POSTKASSA
Innspill og andre henvendelser til foreningen mottas her!

Les mer

Bli medlem!


Årskontingenten er for tiden kr. 250,-. Jo flere medlemmer vi er dess mer tyngde og gjennomslagskraft får vi. Rauland er i dag ett av landets hurtigst voksende hytteområder og man regner med at tallet på hytter i velforeningens nedslagsfelt nærmer seg 2000.

Hyttevelforeningen har derfor et stort ubrukt potensial når det gjelder nye medlemmer.

Bli medlem i dag!

Følg oss

Instagram

Facebook

19 timer siden

VisitRauland

Superkonsert på Raulandsakademiet ikveld ☺️
Blåfolk på Vinterfestivalen

Blåfolk på Vinterfestivalenfeb 16, 8:00pmFolkemusikkscena på RaulandFredagen under Vinterfestivalen, 16. februar, kjem ei «supergruppe» til Rauland der to folklege sjangrar smelter i hop. Blåtonar, riff på gitar og fele, inderleg song med særeigen stil; blues og folkemusikk har mange likskapar. Gruppa «Blåfolk» meistrar båe sjangrar.

Mattis Kleppen er oppvaksen med ein fot i folkemusikken og den andre i bluesen, og har i seinare tid synt at slåttespel kan gjerast på bassgitar. Meisterspelemannen frå Arabygdi, Ottar Kåsa, hentar fram sitt alter ego, Muddy Myllaren. Anne Gravir Klykken meistrar den vokale folkemusikktradisjonen i Telemark som få andre, medan Rita Engedalen si særeigne bluesstemme har begeistra i fleire tiår. Krona på verket kjem i form av strengekunstnar og slidegitarist Daniel Eriksen.
Dei gjorde suksess på Telemarksfestivalen i fjor, og publikum kan glede seg til det som vert ein variert og spanande konsert i skjeringspunktet mellom blues og folkemusikk framført av ei formidabel supergruppe!
Medverkande: Rita Engedalen – vokal/gitar, Daniel Eriksen – vokal/gitar, Ottar Kåsa – hardingele, Anne Gravir Klykken – vokal, Mattis Kleppen – bass.

Konserten er eit samarbeid mellom Folkemusikkscena og Vinterfestivalen.

Kveldsbilett kr. 300/ 150 (student)
Inkl. dans og dansekonsert m. Jan Beitohaugen Granli
... Vis merVis mindre

Blåfolk på Vinterfestivalen
Vis mer