Et enestående feriested

Velkommen til Neset Gard – et unikt middelaldertun ved idylliske Totak, kun en kort kjøretur fra Rauland i retning Vå og Arabygdi.

Her møtes store og små, unge og gamle til hyggelig samvær i gjestfrie omgivelser. Hver sommer er det konserter på utescenen vår – og arrangementer som f.eks. Telemarksgilde med masse godt på menyen. Hos oss møtes kultur og tradisjoner.

Velkommen til gards!

Liv Bente Tvenge
Tlf: 908 70 700
bente.tvenge@gmail.com

360-graders visning


Overnatting


Se alle ()
Hytte ()
Hytte

Stallen

Stoge fra 1800-tallet som passer perfekt for par, familier (med barn) og pelskledde venner (kjæledyr). Stallen har også bad og hybelkjøkkenløsning....

Hytte

Kvarvi

Stoge fra 1800-tallet som passer perfekt for par, familier (med barn) og pelskledde venner (kjæledyr). Kvarvi har bad og hybelkjøkkenløsning....

Aktiviteter


DETTE ER NESET
Neset er eit vakkert tun fra 1700-tallet med tilsammen 17 bygninger.

Les mer
OVERNATTING
Bo tett på naturen ved idylliske Totak! Vi tilbyr utleige av 4 av hyttene på Neset.

Les mer
NESETDAGANE
Vi inviterer til konserter, spel og moro på tunet august kvar sommar.

Les mer

Aktuelt


Følg oss

Instagram

Facebook

3 uker siden

Neset Gard

Vi åpner tunet og starter påsken med konsert med Jon Solberg som er på plateslepptur med "Så lenge toget fløyter". Hvis været tillater det åpner vi for "Afterski" med gløgg og andre gode saker fra kl. 18.00.
Konsertbilletten koster kr. 400 og kan kjøpes ved å ringe 90870700 eller sende mail til bente.tvenge@gmail.com.

Jon Solberg - Så lenge toget fløytermar 24, 7:00pmNeset GardVi åpner tunet og starter påsken med konsert med Jon Solberg som er på plateslepptur med "Så lenge toget fløyter". Hvis været tillater det åpner vi for "Afterski" med gløgg og andre gode saker fra kl. 18.00.
Konsertbilletten koster kr. 400 og kan kjøpes ved å ringe 90870700 eller sende mail til bente.tvenge@gmail.com.
... Se merSe mindre

Jon Solberg - Så lenge toget fløyter

 

Kommentarer på Facebook

Så spennende, Bente!!

1 måned siden

Neset Gard

Konsert med Jon Solberg - Plateslepptur 2018mar 24, 6:00pmNeset GardJon Solberg, frontfigur og låtskrivar i Ni Liv, er snart ute med sitt andre soloalbum Så lenge toget fløyter (Grammofon 9/3-2018). Han skal ut på sin første soloturnè. Turen går i Telemark, og Neset Gard på Rauland er ein sjølvsagt stoppestad.
Hvis været tillater det starter vi med "afterski" kl. 18.00 hvor vi serverer gløgg og andre gode saker. Konserten starter kl. 19.00.

Jon skriv genuint og ekte om livet på godt og vondt, om kjærleiken og om det midt imellom. «Kva ellers skal ein skrive om», seier han. Han har ei eiga evne til å sjå det store i det små - til å skrive fram ei verd som vi kjenner oss att i, men som vi likevel ikkje har hørt om før.

Det handlar om viser, folk og country med gitarar, fele, langeleik og gjerne piano i sentrale roller. Som komponist skaper Jon musikalske stemningar som sit att i sjela lenge etter at gitaren er pakka vekk.

«Mer enn noen gang har en av landets fremste låtskrivere levert varer som gjør hodet litt klokere og hjertet varmere», som Olav Solvang i Vårt Land formulerte det etter lanseringen av Jons første soloalbum - Svarteper (2015).

«Låtskriving er min bensin for å halde på med musikk, og for å lære meg å spele på ulike instrument som gitar, banjo, fele, trommer, piano og munnspel. Kvart nye instrument lagar på ein måte sine eigne låtar. Eg har alltid laga låtar. Det var slik det starta, og det er slik det har heldt fram. I ein song kan ein synge ting det ikkje er så enkelt å få sagt på andre måtar.

Musikken gjev orda oppdrift og kjenslene vinger. Eg likar å kall meg «låtsmed» fordi det gjev eit hint om at musikken min har røter.

Så lenge toget fløyter inneheld låtar der eg ser bakover og framover i tid, og ikkje minst set eg ord på- og tonar til det eg ser nå - som 41-åring. Det har også snike seg med et par låtar til ungane mine denne gongen, t.d. tittellåta på albumet.

I Bø, der eg bur og vaks opp, har me hatt tog i nesten 100 år. Når nattoget fløyter, og ein ikkje får sove heime i senga, kan ein drøyme seg vekk til ukjente stader. Og der ute, langt, langt borte, lengtar ein fort heim att.

Det er bra å nå ut, men det beste er å nå inn.»

Jon Solberg
... Se merSe mindre

Konsert med Jon Solberg - Plateslepptur 2018
Se mer