Vierli Hyttegrend

Vierli Hyttegrend ligger 1010 m.o.h.på Vierli med panoramautsikt mot Hardangervidda. Hyttegrenda er en del av Rauland Feriesenter og består av 45 koselige hytter med sengeplass til 381 personer. Resepsjonen har nå flyttet, nøkkelutlevering skjer på Camp Vierli Hotell. De fleste av hyttene har høy standard. Vinterstid ligger alpinbakkene, langrensløypene og Vierli kafeteria et steinkast unna. Vierli er stedet for hele familien!

Flott beliggenhet- familievennlig- snøsikkert

Du finner skiløyper, alpinbakker, aktiviteter, aking, skiskole og masse annet rett utenfor stuedøra. Alle våre hytter er meget godt utstyrt for selvhushold, og alle har stue med peis eller peisovn med fri bruk av ved. Hyttene har TV med 10 kanaler og gratis trådløst internett. Dusj og WC på alle hytter. På sommerstid har vi gratis fiske i to av våre nærliggende fiskevann, milevis av turstier og båt og kano kan brukes fritt.  Alle hytter har bilvei til inngangsdør.

Våre hytter:

Hyggelige hytter med meget god standard og Telemark stil. Åpen stue/kjøkken løsning med peisovn i stuen. Panoramautsikt over fjellvann og mot Hardangervidda. Langrennsløyper rett utenfor døra og barnebakken er kun 50 m unna. To soverom med tilsammen 6 sengeplasser. 

Hytteleiligheter (50 m2) i første etasje i et kompleks med fire separate boenheter av høy standard. Egen inngang. Leilighetene har åpen stue/kjøkken løsning med peis, og kort vei til skibakke og langrennsløyper. 2 soverom med tilsammen 6 sengeplasser. 

Hytteleiligheter (60 m2) i andre etasje i et kompleks med fire separate boenheter av høy standard. Egen inngang. Leilighetene har åpen stue/kjøkken løsning med peis, og kort vei til skibakke og langrennsløyper. 2 soverom og åpen hems med tilsammen 8 sengeplasser. 

Romslige hytter (80 m2) med god standard. Åpen stue/kjøkken løsning med peisovn i stuen. Langrennsløyper utenfor døren, og kun 50-100 m fra Vierli. Tre soverom med tilsammen 8 sengeplasser. 

17 Hytter (90 m2) med høy standard og fin beliggenhet. Hyttene ligger idyllisk til ved siden av Vierli, og har panoramautsikt mot Hardangervidda. Åpen og luftig stue med peis i kombinasjon med et velutstyrt kjøkken. Badstue og tre soverom med tilsammen 9 sengeplasser. 

- Starten på eventyret

Ny og stor familiehytte (95 m2) midt i smørøyet på Vierli. Koselig stue med kroneseng og panoramautsikt mot Hardangervidda. Fem soverom med tilsammen 12 sengeplasser. 

6 dobbelhytter (100 m2) med åpen stue/kjøkken løsning og badstue. Hyttene er moderne innredet. Hytten er over to etasjer med en hems og har tilsammen 12 sengeplasser. Stor veranda med panoramautsikt mot Hardangervidda. 

Rauland Feriesenter ligger mellom Rauland skisenter og Holtardalen og har en rekke hytter og hytteleiligheter for utleie. Se oversikt over hyttene her.

Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.