Raulandsfjell Alpinsenter

På Raulandsfjell finner du helt klart de bratteste og mest krevende skibakkene på Rauland! Vi har 2 heiser og 8 nedfarter som ligger mellom 700 og 1065 m.o.h. Lengste nedfart er 2100 meter. Total lengde nedfarter: 7 km.

Utfordringer for store og små

Her finner du utfordringer for både store og små med en kombinasjon av tøffe, svarte løyper, røde løyper og 3 barnebakker.

Begge heisene starter i nærheten av barnebakken, så du kan uten problem ta en sving innom de minste mellom turer i de 8 ulike nedfartene.

Vi har også big jump med 2 hopp, 3 rails, waleride og fint barneområde for de minste!
Figurer og porter i bakken gjør skikjøringen enda morsommere for de minste.

Vi leier ut både ski og snowboard.

Off-piste

Vi har ryddet nye off-piste traséer der du kan kjøre ski eller snøbrett i løssnøen utenfor de preparerte løypene.

Raulandsfjell er kjent for å ha bratte og krevende fjell sider.

Når puddersnøen kommer ser du folk utover hele fjellsiden.

Men husk at all kjøring utenfor merkette løyper er på egent ansvar.

Pudder, frikjøring og toppturer!

På fine dager er det mulig å ta seg videre oppover på fjellet, på toppturer fra 20min til 3 timer gåtur har du muligheter til å stå på offpist områder hvor folk ikke har vært før deg.

Hvert år arrangeres Skarsnut rennet i samarbeid med Dyre Vaa. Her er det påmelding i kafeterian før man bevier seg oppover mot toppen. Fra toppen av heisen er det en 2 timers gåtur før du kommer opp på Rauland sin høyeste topp. Herfra er det første man ned, man følger en løype som er satt opp. Dette rennet er første helge i påske vært år! Hvis du ønsker å leie sekk til utstyr ta kontakt i skiutleia eller i kafeterian! Men husk at all kjøring utenfor preparerte løyper er på egent ansvar!

Episk dag på Raulandsfjell:

Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.