Fritidseiendom

Holtardalen er det perfekte stedet for din neste hytte! Området ligger høyt og fritt, med gode solforhold og familievennlige aktiviteter. Det går an med fritidsbolig på Rauland!

Se kart over Holtardalen her.

Flott utsikt og muligheter ved Hardangervidda!

Selv om det kan blåse på toppene ligger tomteområdet skjermet og lunt, tatt i betraktning tomtenes beliggenhet på omkring 900 moh. Fra området er det flott utsikt mot sør og vest. Her ligger Hardangervidda med sine flotte turområder.

I Holtardalen får du det meste av det du trenger, og innen 15 minutters kjøring får du ennå mer! Spisesteder, matbutikker, bensinstasjon, museer, spa, butikker, flere alpinanlegg med videre.

Her vil du finne tomter til salgs, hytter til salgs og leiligheter til salgs. I tillegg finnes det hele tomteområder for dem som ønsker å bygge flere hytter.

Nye tomter ved Silkedalstunet

PRIVATmegleren har nå gleden av å presentere Silkedalstunet - 22 byggeklare tomter hvor man nå har muligheten til å velge seg seg drømmetomten og deretter sette opp hytten man ønsker fra Familiehytta sin katalog. Tomtene ligger på ca.1050 m.o.h. Totalpriser med tomt, grunnarbeid med støpt plate og ferdig oppsatt hytte vil ligge fra kr 2.674.0000 til 3.549.000,- + omkostninger og tilknytningsavgift på strøm, vann og kloakk. Tomtene vil bli levert med støpt plate på mark ihht avtalt hytte. Dette er inkludert i prisen. Det vil bli bilvei helt frem til alle tomtene med to parkeringsplasser på hver tomt. Alle hyttene vil bli levert med torvtak og stående kledning ihht byggebestemmelser på Rauland.

Silkedalstunet vil få en unik beliggenhet med Ski In/Ski Out og direkte tilgang til Slikedalens urørte vidder og Silkedalsløypa. Silkedalen er kjent for sin vakre natur og milevis med preparerte langrennsløyper. Velger man Silkedalens rundløype kan du nyte naturens stillhet og snøen som glitrer i hele 17,4 km. Beliggenheten gjør dette til et perfekt familiested uansett preferanse. Tomtene har en slik beliggenhet at de får fri og usjenert utsikt over landskapet. Området til høyre for Silkedalstunet er regulert til friområde og vil således ikke bli bebygd. Fra tomtene har du mulighet for å stå på ski direkte bort til Rauland skisenter eller ned i Holtardalen. Rauland Skisenter sammen med Holtardalen har totalt 14 heiser og 26 nedfarter. Silkedalstunet ligger over Holtardalen og vil dermed få fantastisk utsikt og gode solforhold. Tomtene må ses! Les mer her

Størst i Norge på fritidsboliger - best i pris?

Vinje kommune har i flere år vært størst i Norge på nybygging av fritidsboliger. Holtardalen er igjen størst i Vinje. Vi håper at også du vil besøke oss og se hvorfor dette ikke er tilfeldig! Vi har eiendom som passer deg i absolutt alle prisklasser. Vi har nærmest spesialisert oss på å tilpasse våre tomter og fritidsboliger akkurat slik som våre kunder ønsker.

 

Helårsdestinasjonen på høgfjellet!

Selv om det er mye fokus på vinteren med et snøsikkert område, er Holtardalen også et nydelig sommersted. Naturen egner seg godt for fotturer og hyggelige stopp ved et av de mange fiskevannene.

Holtardalen er mulighetenes område hele året, og ditt nye vinterparadis i den hvitkledde delen av året!

Vi jobber raskt og effektivt for å gi deg det nye vinterparadiset. På få år har Holtardalen tatt form, og du vil finne flotte fasiliteter her - og leiligheter, hytter og tomter til salgs!

Ny reguleringsplan - nye hyttetomter!

Etter langvarig og grundig arbeid er ny, stor reguleringsplan nå godkjent for Holtardalen!

Planen legger til rette for omkring 400 nye tomter.

Planen har medført mye arbeid knyttet til konsekvensutredning og vurdering av flora, fauna, sikkerhet, fornminner og annet.

Det pågår nå et meget stort anleggsarbeid i tilknytning til vei, vann og avløp til et nytt felt som strekker seg opp mot Silkedalen på nordsiden av Holtardalen.

Fritidsbolig på fjellet: Alpint, langrenn og andre fritidsaktiviteter

Hos oss har du mulighet til å velge en rekke aktiviteter. Vi arrangerer konserter hele vinteren, med kjente artister og tusenvis av tilskuere. Vi arrangerer skirenn og opplevelser for våre gjester i alle aldre.

Du kan selvsagt også oppsøke aktiviteter i Rauland forøvrig. Sopp- og bærturer, sykkelturer, fotturer, jakt og fiske. Kikker du på fugler eller vil du bli med på vår elg-safari? Vi har Fjellvåken på Møsvatn, og du kan tømme lommeboken i butikkene i Rauland sentrum....

 

Drift/fremdrift i Holtardalen

På bakgrunn av enkelte misforståelser blant noen eksisterende hytteeiere i Holtardalen påsken 2013 vises det i det følgende til noen viktige presiseringer.

 

Det er stor aktivitet i Holtardalen, som er et av Norges største områder for hyttebygging. Dette medfører både ulemper og fordeler for alle. Det er viktig å være klar over at det vil bli lagt til rette for ytterligere minimum 500 hytter i området, og alle må være klar over at denne virksomheten vil fortsette i en årrekke. Dette er den grunnleggene virksomhet for Rauland Invest, og denne utviklingen er helt avgjørende for Vinje kommune, Rauland og ikke minst Rauland Skisenter. Det er selskapets mål at dette skal skape fordeler og varig infrastruktur for alle.

 

Det vil fortløpende bli lagt til rette for nye reguleringsplaner som vil endre og omregulere bestående områder dersom Rauland Invest som eier av Holtardalen ser dette som praktisk og ønskelig.

 

Rauland Invest bygger ut fellesarealer i Holtardalen som selskapet selv ønsker og bestemmer, og det gis ingen garanti for verken opparbeidelse, åpningstider eller drift av fellesarealer, herunder skianlegg, skiarealer, lekeplasser, badeplasser, stier eller annet. Rauland Invest vil som eier ekskulsivt bestemme over egne tilbud, aktiviteter og arealer uten krav til begrunnelse ovenfor noen.

 

Ingen hytteier eller aktør i Holtardalen kan regne slik felles infrastruktur knyttet til aktiviteter som en del av en konktraktsforpliktelse mellom seg og Rauland Invest eller andre aktører som de eventuelt har handlet med.

 

Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.