Høsttreff 7.oktober 2017

Vi følger opp de siste åras vellykkede arrangementer med nytt Høsttreff for alle hytteeiere i Rauland. Også i år har vi lagt arrangementet til Rauland Høgfjellshotell. Ta gjerne med venner som er på besøk på hytta. Vi ønsker å kombinere aktuell informasjon for hyttefolket med sosialt fellesskap, lokal underholdning og god mat og drikke. Husk påmelding innen søndag 1. oktober.

Uformelt program

Kort informasjon om hyttevelforeningen: Styret i Rauland hyttevelforening orienterer kort om aktuelle saker.

Informasjon om sti- og løypeplan i Rauland

Dorthe Huitfeldt og Aud Irene Kittelsen fra Vinje kommune informerer om planarbeidet knyttet til utvikling av sti- og løypeplan for Vinje kommune. Bakgrunnen for arbeidet med en kommunedelplan for stier og løyper er behov for helhetlig og oppdatert oversikt over eksisterende og framtidig tilrettelegging for stier og løyper.

Kåseri med Halvor Kleppen: «Snowshoe Thompson – skipioneren Jon frå Tinn»

Halvor Kleppen fylte nylig 70 år og vi har invitert han til Rauland for å fortelle den fascinerende historien om tinndølen Jon Torsteinson Rue. - Ei ufatteleg soge og ein fantastisk person. Han vart ei levande legende som i dag har mange minnesmerke etter seg både i USA og i Telemark. Boka om Snowshoe Thompson ble utgitt i 2015.

Servering:

Spekemat med alt tilbehør. Drikkevarer kjøper du selv på hotellet.

Trekning:

Vi har flotte gevinster som trekkes blant de frammøtte på Høsttreffet; et lodd per påmeldte deltaker deles ut ved oppmøte.

Påmelding og betaling:

Lokalet rommer ca. 120 personer, så her gjelder det å være tidlig ute. Påmelding via dette skjemaet innen søndag 1. oktober. Kontakt dag.ausenSPAMFILTER@sintef.no <dag.ausenSPAMFILTER@sintef.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen) hvis problemer med påmelding.

Medlemmer av Hyttevelforeningen betaler kun kr. 100,-. Øvrige gjester kr. 150,-. Faktura sendes ved påmelding med betalingsfrist før høstmøtet. Også mulig med betaling i døra (kontant og Vipps).

Påmelding her

7. oktober 2017

man tir ons tor fre lør søn
           V  
Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.