Vinter i Fjellparadiset

Utsikt og omgivelser

Velkommen til Fjellparadiset på Rauland

På Raulands aller beste område finner du Fjellparadiset. Et fjellparadis med en utsikt og utsyn som tar pusten fra deg. Velsignet med en sol som bader fjellene i rosa og gull fra den står opp til den går ned.

Legg til ingredienser som milevis med preparerte skiløyper og flere alpinanlegg i umiddelbar nærhet, er det meste på plass for vinteropplevelsen du drømmer om.

Utenom vintersesong kan du nyte fjellturer til fots der utgangspunktet for turen er rett utenfor hyttedøren.

Da Rauland Høgfjellshotell i sin tid ble plassert var det en person med god lokalkunnskap, øye for vær og vind, samt gode solforhold som tok avgjørelsen.

Fantastisk utsikt, riktig solvinkel, i le for uværet, vei åpen hele året, utgangspunkt for fjellturer og midt i skiterrenget både på langrenn og alpin. I sannhet et ekte Fjellparadis.

Vårt eget Paradis

Ordet Paradis er utledet av persisk og betyr ”lukket hage”. Det kan vi kanskje ikke leve opp til. I stedet tilbyr vi åpent landskap, perspektiv, elg, rev, hare, rype, turmuligheter, flotte løyper, skianlegg, kakao med noe godt i, vinopplevelser og et godt måltid. Alt du trenger for å få ro i sjelen. 

Overnatting, servering og opplevelser

Vi har bygget et anlegg der vi tilbyr overnatting for grupper opptil 20 personer. Vi drar begrepet Fjellparadis lenger enn selve naturopplevelsen.

Med egen vinkjeller, eget serveringssted, egen kokk og egen sommelier ønsker vi å tirre alle sansene dine.

Kan man ha det bedre? Ordspesialistene får ha oss unnskyldt, men vi mener vår definisjon av Paradis er vel så bra som en ”lukket have”.

Vi driver også Havparadiset på Hafsund.

Aktuelt

I Fjellparadiset dyrkes det rene og enkle. Vi er opptatt av rene og klare smaker som står godt til hverandre men gjerne med en vri.

Vi bygger to nye hytter på eiertomter ved Rauland Høgfjellshotell, i direkte tilknytning til Rauland Skisenter.

160 kilometer løyper. God tur!

Sanselig - skispor, lys og perspektiv

11 skiheiser tilgjengelig

Powered by eZ Publish™ CMS Open Source Web Content Management. Copyright © 1999-2012 eZ Systems AS (except where otherwise noted). All rights reserved.