Hjem > Kontakt oss > Velkommen til VisitRauland!Velkommen til VisitRauland!

Det er med glede at vi presenterer den nye Raulandsportalen!

Vi håper dette gjør det enklere for deg å finne den informasjonen du ønsker!
VisitRauland er under utvikling, og vi håper at du gir oss dine tilbakemeldinger!

Felles hjemmeside

Vår nye portal er kommet i stand ved at Rauland Turist AS, reiselivsbedrifter og annet næringsliv, andre aktører og Vinje kommune samarbeider om en felles side. Denne portalen er nå hjemmesiden til de fleste som du trenger i Rauland! Du kan fortsatt benytte de adresser som du kjenner til aktørene i Rauland. Etter hvert vil alle disse routes direkte til deres side på www.visitrauland.com!

I neste fase vil også andre områder i Vinje være synlig på samme måte som Rauland. Dette gjør det lettere for deg som gjest å orientere deg i hele kommunen.

Vi vil også implementere felles booking og betalingsløsninger i senere faser.

Brukergenerert innhold og tilbakemeldinger

Vi vil også satse på brukergenerert innhold. Vi ønsker å møte våre gjester både på www.visitrauland.com, i sosiale media og selvsagt i Rauland!

Portalen er under utvikling, og vi håper at alle har forståelse for at mye kan forbedres. Dersom du har litt tid til overs, håper vi at du gir oss dine tilbakemeldinger og ønsker! Kritiske innspill er meget verdifulle!

Vennlig hilsen,
Rauland Turist AS
Tlf: +47 35 06 26 30
E-post: infoSPAMFILTER@visitrauland.com <infoSPAMFILTER@visitrauland.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.