Hjem > Kontakt oss > Artikler > Tidligere arrangement > Rapport Burton Glory Daze


Rapport Burton Glory Daze

For andre gang denne sesongen fikk VIERLI SWAG TERRENGPARK i Rauland æren av å arrangere et Norgescuprenn i Snowboard.

Mange hadde tatt turen til Vierli lørdag 27 februar.


Rapport Burton Glory Daze

For andre gang denne sesongen fikk VIERLI SWAG TERRENGPARK i Rauland æren av å arrangere et Norgescuprenn i Snowboard.

Mange hadde tatt turen til Vierli lørdag 27 februar.

BURTON GLORY DAZE

Et velklingende navn i Norges cupen, valgte arena VIERLI SWAG TERRENGPARK til sin årlige store konkurranse. Sammen med Norges Snowboardforbund, Burton og Vierli gjengen, kunne startskuddet for et av årets høydepunkter endelig fyres på lørdag.

Formatet for årets konkurranse var BIG AIR og Quartepipe. Dette dreier seg om å gjøre spektakulære og flotte hopp og lande lande riktig. Deretter venter en isvegg på 6,5 meter på at kjørerne skal fly høyt over kanten.

Arenaen:

Publikum i ekstase

Ingen tvil om at publikum satte pris på sirkuset. En stor gjeng med måpende vinterferiegjester kranset arenaen. Applausen var til tider heftig.

Det var knyttet store forventninger til de få Telemarkskjørerne. Og vi registrerer at nå kommer nye og lovende utøvere på banen.

De siste årene har Telemark bare hatt en kjører som deltar i NC, Bjørn Johan Jenssen fra Bø. Han har meritter som lar seg høre, med NM tittel i allround fra Geilo NM 2007 og er Norges cup vinner i HP i 2009. Bjørn Johan kjørte Europa Cup i HP, med 5. plass som best fra Innsbruck i 2008.

Talentene var på plass

14 år gamle Eirik Skaug fra GSK er en fremadstormende og meget lovende snowboarder. En flott 5. plass i NC på Hønefoss for to uker siden ble kopiert lørdag. Eirik er i sin første NC sesong og ligger nå ranket på 3. plass på den Norske rankingen i Slopestyle. Eirik kjører i klassen Y. Jr.

I klassen JR fikk Anders Suua fra GSK en flott 4. plass.

Noe av det mest gledelige er at jentene også melder seg på. GSK jenta Emma Nerhus, 14. år er også inne i sin første konkurransesesong. Emma kjører i klassen Y. Jr. Fordi hun var alene i denne klassen ble hun plassert en klasse opp og endte på 4. plass.

3. plass til lokal kjører

21 år gamle Bjørn Johan Jenssen fra Bø viste igjen styrke. Etter en flott 5. pass i HP i Kirkerud for 14 dager siden, kunne han entre podiet som nr. 3.

Bjørn Johan klatrer på rankinglistene og er klar for sitt 6. NM i Oslo om 14 dager.

Kidskassen, de aller minste, fikk også kjøre i den store bakken. Det var bygd hopp som passet slike krabater. Og rekrutteringen er ikke å klage på. Denne klassen telte hele 14 deltagere.

Terje Håkonsen droppet inn

Ekstra gledelig for store og små var at alle deres store forbilde, Terje Håkonsen, stadig droppet inn i arenaen og viste sine kunster. Til helgen er det Terje Håkonsen og The Oakley Artick Challenge som står i fokus med et av verdens mest prestsjefylte snowboardkonkurranser som finner sted i Wyllerløypa på Tryvann.

På vegne av SWAG kunne Terje Håkonsen dele ut en premie på 1000 kr. Til Mats Halland fra Kongsberg for det høyeste svevet i Quarterpipen.

Nok en vellykket NC er veis ende i VIERLI SWAG TERRENGPARK i Rauland.

Parken blir lagt merke til, ikke bare i Norge, men også internasjonalt.

Highest air:

Terje Haakonsen med Mats Halland

Kvelden før dagen:

Dobbelklikk for fullskjerm.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.