Hjem > Kontakt oss > Artikler > Tidligere arrangement > Paal Flaata konsert - Fjøllhalli


Paal Flaata konsert - Fjøllhalli

Lørdag 27. februar spiller Paal Flaata på Fjøllhalli.
Paal Flaata kommer nå med album nr. 2, og han vil fortsette å utforske rockens landskap - denne gangen med fokus på originale låter, spennende innpakning og moderne sound.


Paal Flaata konsert - Fjøllhalli

Lørdag 27. februar spiller Paal Flaata på Fjøllhalli.
Paal Flaata kommer nå med album nr. 2, og han vil fortsette å utforske rockens landskap - denne gangen med fokus på originale låter, spennende innpakning og moderne sound.

Når og hvor

Lørdag 27 februar

Dørene åpner kl. 21.00

Arrangør: Rauland Invest AS - Tlf. 911 97538

Forhåndsalg billetter hos:

Fjøllhalli

Esso Rauland Servicesenter

Varmestua i Holtardalen

Midnight Choir

I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft avsin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + et samlealbum, og kritikerne kastet stort sett ikke annet enn femmere og seksere.

Midnight Choir (Paal Flaata, Al DeLoner og Ron Olsen) ble sendt til et studio i Frederiksburg i Texas,og siden da har de jobbet i studioer i Seattle, Lisboa, Ljubljana i Slovenia, Praha og London. Reisingen har vært en stor del av Paal Flaata's tilværelse. Om turnétilværelsen sier han: "Det er innspirende å reise - det er slitsomt, fritt og deilig. Det er frihet i å reise, og det er de beste omgivelsene musikk kan leve i".

"In Demand"

Etterspørselen etter Paal som soloartist har vært stigende siden platedebuten med Midnight Choir for mer enn 10 år siden, og i 2002 kom hans første soloplate "In Demand". Det bør ikke være noen overraskelse for folk med en del kjennskap til Paals karriere fra tidlig nittitall og frem til i dag, at han har sans for musikken som sprang ut fra de amerikanske sørstatene på seksti-syttitallet. Derfor er flere av de mest betydningsfulle låtskriverne fra denne epoken representert på "In Demand" (bl.a. Micky Newbury, Townes van Zandt og Tony Joe White). Resultatet ble strålende! Paals evne til å tolke andres låter koblet med hans unike vokalinnsats gjør at dette prosjektet oser av kvalitet.

Album nr. 2

Paal Flaata kommer nå med album nr. 2, og han vil fortsette å utforske rockens landskap - denne gangen med fokus på originale låter, spennende innpakning og moderne sound. Paal turnerer nå i Norge med sitt eget band, der han vil fremføre låtene fra sitt seneste soloalbum, samt egne tolkninger av hans mange klassikere med Midnight Choir...

27. februar 2010

man tir ons tor fre lør søn
           V  


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.