Hjem > Kontakt oss > Artikler > Tidligere arrangement > Kitekurs


Kitekurs

Lær å kite på snø med Powerkite.no - februar/mars 2015!


Kitekurs

Lær å kite på snø med Powerkite.no - februar/mars 2015!

Opplevelsen av å kite på snø med ski eller brett er den moderne versjonen av når to slitne turkamerater trer anorakken inn på stavene og holde den mellom seg, for å bli blåst hjem til hytta etter en lang tur. Lekent og frydefylt for barn og voksne. For ikke å glemme at toppturen blir en helt annen historie når du kan benytte kite til og fra. Den ultimate gavepakken til deg selv eller andre.

14-15 februar, 21-22 februar, 7-8 mars, 21-22 mars, 28-29 mars

Kampanjepris i 2015

Kursavgiften for full pakke (independent rider) er i år satt ned til kr 2200.- pr elev. Det inkluderer kiteutstyr, materiell og ca 12 timer instruksjon, fordelt på full dag lørdag og søndag. Når det er mulig så tar vi oppstart fredag kveld med introduksjon fra 19:30-21:00. Oppstart lørdag og søndag er presist kl 09:00 på Vierli kafeteria, nede i kjelleren.

Kursavgiften for introduksjonskurs er satt til kr 450 pr person. Det inkluderer kiteutstyr (Trenerkite) og 3 timer instruksjon. Vil du gå videre til full pakke så trekkes beløpet fra kursavgiften.

Om det skulle slutte å blåse mens vi holder på, så kan vi ikke refundere avgiften, men du får tilbud om å være med på ett senere kurs.

Kursinnhold 2015

Vi kurser i henhold til International Kiteboarding Organisation (IKO) sine regler. For full IKO pakke (independent rider) så skal du gjennom 44 læringspunkter, og vi kjører sjekkliste på de 10 viktigste du skal kunne. Hensikten er at du etter gjennomført kurs skal ha kunnskaper og ferdigheter nok - til at du trygt kan fortsette på egenhånd og lære deg mer om kiting. På gode dager spanderer vi bål med pølser og tilbehør til lunch.

Vær tidlig ute med bestilling. Teorikurs er på Vierli kafeteria og vi trener på Uvatn nedenfor kafeteriaen.

Trenger du overnatting så anbefaler vi Riders Palace, Camp Vierli. Tlf: 35072300

Påmelding vinter 2015

Påmelding Steinar Lundgren -  92 85 48 00

Eller mail til postSPAMFILTER@dragekompaniet.com <postSPAMFILTER@dragekompaniet.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen) (Vår nettside er www.powerkite.no)

Kursavgift betales til Kontonr: 2510.18.43907 (Larviksbanken)

Du må selv ha med:

  • Eget skiutstyr. Helst alpin, randone eller telemarkski. Vi anbefaler ikke snowboard på kurs.
  • Hjelm er obligatorisk. Vi anbefaler også ryggskinne og knebeskyttere da det hjelper med å holde varmen så vel som beskytter deg om du faller.
  • Fjellvett. Det vil si varme klær. Ta med ekstra hansker/votter, varm drikke, sokker og undertøyskift om du blir svett/våt


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.