Hjem > Kontakt oss > Artikler > Tidligere arrangement > Fotokonkurranse


Fotokonkurranse

Bli med på VisitRauland sin fotokonkurranse og vinn sesongkort for 2011!


Send ditt beste vinterbilde fra Rauland til webmasterSPAMFILTER@visitauland.com <webmasterSPAMFILTER@visitauland.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Bildene blir fortløpende publisert på facebook.
Vi trekker 10 vinnere som vil bli annonsert 30.april.

1.PREMIE ER SESONGKORT FOR 2011.
2.-10 ER PROFILEFFEKTER.

Vennligst les vilkårene, da du ved å sende oss bilder, samtidig aksepterer disse.

Regler for fotokonkurransen

1. Bildene vil bli vurdert etter skjønn, med vekt på at de skal fremstille Rauland som vinterdestinasjon, det være seg alpintbilder, landskap, familitur på fjellet etc.

2. Rauland Turist AS forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag vederlagsfritt, i forbindelse med profilering av Rauland som vinterdestinasjon.

3. Bildene vil bli kreditert med opphavspersonens navn.

4. Hver deltager kan sende inn så mange bilder han/hun selv ønsker, men innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert.

5. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs-og/eller fotorett til bildene og sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.

Video

Har du video fra Rauland som du ønsker å dele med andre?
Send en e-post til webmasterSPAMFILTER@visitrauland.com <webmasterSPAMFILTER@visitrauland.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen) så ordner vi overføring.

Den flotteste filmen blir også premiert med sesongkort for 2011!

Mvh,

Rauland Turist

Bilder sendes til:

webmasterSPAMFILTER@visitrauland.com <webmasterSPAMFILTER@visitrauland.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.