Hjem > Kontakt oss > Artikler > Telemark i ny drakt


Telemark i ny drakt

Nå lanseres Telemarks nye identitet - og logo. I den anledning inviteres du til å bidra!


Kanskje har du lagt merke til den allerede før lanseringen, den var nemlig godt synlig i humorserien "Jakten på hyttedrømmen" som ble spilt inn i fjor sommer og utover høsten.  Men dette var som nevnt før lansering, det skjer nemlig nå! 

Vi snakker om Telemarks nye designprofil, identitet og logo, den store T-en - som skal profilere reiselivet i Telemark i årene som kommer.

Snøhetta 

"Gjennom en felles visuell profil og merkevarestrategi bygget på konseptet KONTRAST, skal næring i offentlig og privat sektor i Telemark sammen bidra til felles løft gjennom helhetlig, positiv og gjenkjennbar markedsføring av Telemark i og utenfor fylkets grenser", heter det i pressemeldingen som ble publisert torsdag. 

Logoen er stilren og svært enkel i utformingen, noe som forklares med at den skal kommunisere tydelig og fungere godt på flere flater, uten å være "for mye" av det ene eller andre. Logoen skal også inngå i en større helhet hvor "kontraster" altså er tema.  Det er en svært spennende prosess fremover, hvor denne logoen og visuelle uttrykket skal bære Telemarks nye identitet.

Se flere bilder her.

Vinn 10.000 

I forbindelse med merkevarelanseringen kan du delta i en konkurranse og vinne en flott Telemark-opplevelse til verdi av 10.000 kroner! 

Se hvordan du kan vinne her: http://bit.ly/merkekonkurranse 

Les hele pressemeldingen for mer informasjon: 

 Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.