Hjem > Kontakt oss > Artikler > Rekruttlandslaget i Snowboard til Vierli Terrengpark i Rauland


Rekruttlandslaget i Snowboard til Vierli Terrengpark i Rauland

- Norges håpefulle trener i Rauland før Snowboard VM


Fra USA til Vierli i Rauland

Etter uker og måneder med trening i Breckenbrigde i USA, velger Rekruttlandslaget i Snowboard å legge siste treningssamling i landets beste anlegg.

1 uke til VM i Snowboard i Oslo

Verdensmesterskapet i Snowboard er bare en uke unna og trener Sondre Hylland ønsker å la de unge legge siste finpuss på formen i hjemlige omgivelser.

Det er denne gjengen med spretne ungdommer som kommer til å dominere i de store mesterskapene framover. Hylland har stor tro på norsk suksess både i VM og fremtidige konkurranser.

VIERLI SWAG TERRENGPARK

i Rauland vil være lekegrind og treningsarena for rekruttlandslaget de nærmeste dagene. Her vil det også være muligheter til å komme å se og å ta bilder.

NRKsporten kommer til VIERLI kl. 12:00 onsdag, 8. februar for å lage en "sak" på dette inn mot VM.

Vierli til Wyller

Hylland forteller at alle deltagere er i kjempeform og bare lengter etter at VM skal starte. Turen går torsdag til videre Wyller i Oslo og offisiell trening i VM løypa starter fredag.

Camp Vierli og Rauland gir en perfekt ramme

Det er ikke uten grunn at denne oppladningen til årets store Snowboardbegivenhet legges til VIERLI og Rauland.

Her kan man slappe av på Camp Vierli og finpusse detaljer i landets beste terrengpark, sier sjefen for rekruttlandslaget.

Ny Nike linje:Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.