Hjem > Kontakt oss > Artikler > Rekordtidlig parkåpning i Rauland


Rekordtidlig parkåpning i Rauland

- VIERLI SWAG TERRENGPARK åpner 30. oktober.


Norges beste park!

Parken oppnar til topps på Laurdag 13.11.2010 oppnings tid 10-16 kveld 18-21. Sondag 10-16.

De tre siste sesongene har VIERLI vært først i landet med åpning av terrengparken. Slik ble det også denne sesongen. Lørdag den 30. oktober sto parken klar med et fullverdig tilbud til parkfolket.

Vi kan love Rail-linje og flere hopp, samt egen Kids / junior linje, sier teknisk ansvarlig Helge Jenssen.

Store investeringer i forming av terrenget på sommeren, gjør at parken er nesten ferdig formet før snøen kommer. Erlend Larsen, eier av VIERLI, har etter hvert fått god erfaring med dette. Hele hemmeligheten vil han ikke røpe, men erfaring og med et solid team rundt seg, kan han love en tidlig superpark.

TAC kvalik.

Allerede 19. – 21.november skal parken være vertskap for en av de største snøbrettkonkurransene i landet denne sesongen. Kvalifisering til årets: OAKLEY ARCIC CHALLENGE, blir en 3 stjerners TTR konkurranse. Arrangør er SWAG og NORGES SNOWBOARDFORBUND.

Dette er den eneste muligheten, utenom direkteuttak, til å kvalifisere seg for deltagelse i det prestisjefylte TAC i Oslo 14. – 19. februar. Her skal 30 menn og 16 kvinner gjøre opp om 100.000 USD i premiepenger.

VIERLI SWAG TERRENGPARK kan bli nøkkelen til å bli ekstra TAC kjører.

Parkfeberen herjer.

Tidlig park er svært attraktivt for trening til konkurranser, både for JIBB og SNOWBOARD utøvere. Flere treningssamlinger er allerede booket, og flere vil komme i takt med utviklingen av parken. De siste sesongene har antall passeringer i anlegget økt med 50%t seg hvert år, med et besøkstall på nærmere 300.000 passeringer sist vinter.

Parken lever.

VIERLI SWAG TERRENGPARK er levende i den forstand at den endrer seg utover sesongen. Grunnlinjene er der, men hopp og Rails bygges jevnlig om, eller flyttes. Ofte skjer dette i samarbeide med brukerne etter ønske. Og i år har vi fått hjelp av en av de som anses for å være en av de beste i prepping av linjer / hopp Mr. Emil Fossheim.

Park for alle.

Terrengparken er til bruk for alle. Det er tilbud både til KIDS, hobbykjørere, familie og til topp internasjonale kjørere. En av landets største BIG AIR BAG er strategisk plassert midt i bakken. Her kan far vise sine gamle hopp- kunster, junior kan vise sine nye. Etablerte kjørere kan trene inn nye triks, alle uten å risikere liv og helse.

Vi stopper ikke her.

Vi tar mål av oss til å være en av de beste parkene her i landet, sier markeds- og utviklingssjef Terje Skaug. Tilbudet utvides hele tiden, og ambisjoner om store konkurranser både på ski og snøbrett, er hele tida til stede. Flere spennende prosjekter er på gang, og nasjonale mesterskap er innen rekkevidde. For oss er KVALITET et nøkkelord, sier han stolt.

Følg oss på våre hjemmesider og på FACEBOOK.

Hjemmeside

Følg oss på FACEBOOK

Trykk for Interaktivt kart:

Video fra TAC kval:Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.