Hjem > Kontakt oss > Artikler > Rauland - vinteren 2011


Rauland - vinteren 2011

Vintersesongen 2011 var full av flotte opplevelser.


Mange store arrangementer

Påsken er akkurat over og som vanlig var det et yrende folkeliv i Rauland.

Sen påske hindret oss ikke, og de som tok turen opp til Silkedalen fikk noen fantastiske solskinnsdager i langrennsløypene.

Vierli Terrengpark serverte hopp og påskeslusj, Vierli Vinterland og akebakken var en fryd for alle som tok turen og Rauland Skisenter dro som vanlig til med stor påskekonsert på Langfredag og Ta Sjansen på Påskeaften. Over 2000 tok turen til konserten med Stella Mwangi og Vinny, og på Ta Sjansen kom 500 personer!

Film fra Vintersesongen 2011

Se en film som oppsummerer vintersesongen:

TelemarkHelten og Rauland PowerClimb

For langrennentusiaster var det i år jomfruturen til HelteRennet, en gren i TelemarkHelten. Therese Johaug kom også til Rauland og deltok i Rauland PowerClimb!

TelemarkHelten - HelteRennet:

Rekordtidlig parkåpning

Vierli Terrengpark hadde i år parken åpen i hele 6 måneder! Med knallforhold hele veien. Parken ble i 2010 kåret til Norges beste terrengpark, det blir spennende å se hva Norges Snowboardforbund stemmer for i år.

Vierli SWAG Maxit ble igjen avholdt i november:

Vinterferien

Vinterferien var ubeskrivelig fin i år med solskinn omtrent hver dag!

Filmteam i Rauland

Process films har vært i Rauland de siste to årene, hovedsakelig i Vierli Terrengpark, for å spille inn en internasjonal snowboardfilm som slippes i høst. Vi tok en tur med de i helikopteret for å vise de Rauland, her er resultatet:

Sommeren står for tur

Vi ser nå frem mot sommeren ved randen av Hardangervidda, høgfjellscruise inn til Mogen med Fjellvåken og fotturer og fiske i Raulands flotte turområder.

Takk til alle for en flott vintersesong, og

Velkommen tilbake til Rauland!

Skriv gjerne kommentarer:

Rauland skisenter

Therese Johaug i Rauland

Silkedalen

Frikjøring

Høgfjellscruise inn til MogenDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.