Hjem > Kontakt oss > Artikler > Rauland Turist vant X-faktor!


Rauland Turist vant X-faktor!

- Sponsortreff i Langesund.


Torsdag 22. april inviterte Grenland Fotball til seminar med alle sine samarbeidspartnere på Quality Hotel & Resort, Skjærgården i Langesund.

Rauland er en av Odd Grenlands største sponsorer med blant annet den sentrale Raulandstribunen.

En del av opplegget var at alle samarbeidspartnere fikk scenen i 5 minutter, hvor man skulle gjøre sitt ytterste for å vise frem sitt produkt til nåværende og potensielle samarbeidspartnere. En jury bestående av personer i reklamebransjen kåret så den presentasjonen med mest X-Faktor!

Raulands mangfold

VisitRauland var til stede og tok det hele opp på film, en video fra dagen vil bli publisert ved en senere anledning.

Rauland Turist gikk for en spennende presentasjon hvor Stein Birger Johnsen, styremedlem i Rauland Turist, misjonerte om at ALT GÅR AN PÅ RAULAND, mens flotte naturbilder ble fremvist på storskjerm i bakgrunnen. Ved siden av dette hadde vi med mange fra Rauland som tok det fullt ut med å presentere hva man kan gjøre på Rauland.

Scooterkjøring innendørs!

For å nevne noe ble det scooterkjøring innendørs, en lokal jeger tok like gjerne med en ulv han hadde skutt i traktene, og påkledd i fullt jegerutstyr viste byfolkene hva de kan oppleve kun 2 timer unna! Guri fra Vierli slo også til med en flott sang om Rauland.

Vinn billett til Odd Grenland mot Tromsø 16. mai!

Som en del av seieren i X-Faktor, samtidig som Rauland Turist er med på et nytt spennende prosjekt; Odd Grenland Spillet, har vi fått 20 billetter til neste hjemmekamp!

Kriterier:

Alt du trenger å gjøre for å slå kloa i noen av disse er følgende:

Nevn 3 ting Rauland kan bli bedre på, det være seg på ett eller alle disse områdene:

- En spesifikk bedrifts forbedringsmuligheter.

- Hvordan kan Rauland som destinasjon forbedre seg.

- Forbedringer på www.visitrauland.com

Frist er lørdag 15. mai kl. 14:00

Da ønsker VisitRauland alle hjertelig velkommen, og vi sees på Skagerak Arena! :-)

Send dine forslag til webmasterSPAMFILTER@visitrauland.com <webmasterSPAMFILTER@visitrauland.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

NB: husk telefonnummer!

Gunnar fra Vierli og Stein Birger ved standen. Spekemat, hjemmelaget potetsalat og akevitt ble servert!

Send svar til:

webmasterSPAMFILTER@visitrauland.com <webmasterSPAMFILTER@visitrauland.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.