Hjem > Kontakt oss > Artikler > Påske i Rauland


Påske i Rauland

Vi satser på en fin påske i Rauland med nok snø til fine skiturer både bortover og nedover!


Det er meldt fint vær fremover, med kalde netter!

Vi har en beliggenhet på ca 1000 - 1150 meter, og klarer derfor nesten uansett vær de neste to ukene å skaffe gode forhold. Det er fortsatt kaldt om natten.

Vi har som andre destinasjoner noen utfordringer med en sen påske.

Det kan tenkes at vi må stenge noen nedfarter og skiløyper. Blant annet er det en del bekker og vann som er litt problematiske i forhold til skiløpene. Vi arbeider kontinuerlig med å sikre forholdene, med flytting av snø i vanskelige partier etc. Noen steder med litt jord og vann lever vi godt med.

Vi har heldigvis kunstsnø på store deler av anleggene.

Vanligvis er det fullt mulig å gå på langrennsski hos oss til langt ut i mai;-) Det er det nok også i år! I parken på Vierli, som ble kåret til Norges beste terrengpark i vinter, kan man knapt se at det har minket på snøen!

Et poeng er også at det er deilig med god temperatur i påsken.

Vinteren er uansett over, og folk vil sitte og kose seg i sola. Dersom det er lite snø i lavere områder flytter vi oss bare oppover. Rauland ligger på kanten av Hardangervidda, med Raulandsfjell som er nesten 1 700 moh.

I Rauland Skisenter arrangerte vi bakkeløp sist helg med Therese Johaug og andre toppløpere. Tunge, men flotte forhold.

Vi har en rekke arrangementer og full fart hele påsken.

Vi får besøk av Stella Mwangi, Vinni og musikkongen Bjørnar Jakobsen for de minste. Vi har i de siste årene hatt 4000 besøkende på langfredag!
Og dette er bare noe av det du kan oppleve hos oss i påsken.

Full påskeprogram kommer snart. Velkommen til Rauland!

Therese Johaug mot målDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.