Hjem > Kontakt oss > Artikler > NIKE 6.0 StairCase Battle 2011 i VIERLI SWAG TERRENGPARK i Rauland.


NIKE 6.0 StairCase Battle 2011 i VIERLI SWAG TERRENGPARK i Rauland.

Konkurranse i Vierli SWAG Terrengpark


Påsken er allerede godt i gang med mange fridager. I lavlandet har sommeren alt festet et godt grep og mange har nok vanskelig for å fatte at for ivrige snowboardere og jibbere er dette den tiden de har sett fram til. Sol, shlush og masse moro i bakken.

6 måneders parksesong!

VIERLI SWAG TERRENGPARK i Rauland har nå nesten 6 måneder med parksesong bak seg. Det har vært et eventyrlig besøk av små og store som elsker sin sport. Parken åpnet den 27. oktober 2010 som landets eneste.

Herlige forhold

Nå som vi med stormskritt nærmer oss mai med flagg og fane, er fortsatt parken skikkelig oppegående. Sol og mange plussgrader tar ikke knekken på oss så fort, sier Erlend Larsen. Her har vi ekspertise på vedlikehold til stede døgnet rundt. Selvfølgelig krymper snøen, men ”svarte hull” som sluker alt som kommer i nærheten, fins ikke.

Skjærtorsdag er en helt spesiell dag i VIERLI SWAG TERRENGPARK. Da møtes mange av landets beste jibbere og snowboardere til en skikkelig batalje av en konkurranse. Dette året er NIKE 6.0 STAIRCASE BATTLE navnet på konkurransen.

Stort element og fotokonkurranse

En av de aller største Trapperailene som er bygget er på plass onsdag. Her vil slaget stå med halsbrekkende stunts fra de unge akrobatene

http://www.visitrauland.com/Aktoer/Vierli-SWAG-Terrengpark/Aktuelt/NIKE-6.0-StairCase-Battle

Fotokonkurranse blir det også. NORTERN RAILS har utlovet premie på 40.000 NOK til beste bilde.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=177147125667141

VIERLI, SWAG og NIKE 6.0 lover en innholdsrik påske med flere konkurranser og masse lek og underholdning. Parkmannskapet vil gjøre alt som står i deres makt for at alle skal få en god opplevelse å ta med seg inn i sommeren.

http://www.facebook.com/group.php?gid=81012337176&ref=ts#!/photo.php?fbid=10150170793960785&set=o.81012337176&type=1&theaterDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.