Hjem > Kontakt oss > Artikler > Ledige stillinger i Rauland


Ledige stillinger i Rauland

Flere turiststeder i Rauland søker medarbeidere. Vi har samlet dem i en oversikt.


Vi ønsker oss flere positive og hyggelige medarbeidere på Rauland! Her har du muligheten til å jobbe med en av Telemarks viktigste merkevarer innen reiseliv, samtidig som du kan bidra til at våre vinterturister trives og får en uforglemmelig opplevelse! I Rauland er vi et ungt miljø med både sesongarbeidere og faste ansatte på hel- og deltid.

Flere av turiststedene og skisentrene søker medarbeidere og ekstrahjelp til ulike stillinger:  

 Vierli Turistsenter og Camp Vierli søker sesongarbeidere innenfor flere områder; skiskole/skiutleie, resepsjon, servering/kjøkken, renhold, heis og park. 

» Les mer om stillingene.

 

 

Rauland Høgfjellshotell søker medarbeidere og ekstra medhjelpere til restaurant, bar, rom, kjøkken og resepsjon. Arbeidsoppgaver vil inkludere mye kundekontakt, så søker må være positiv og serviceorientert. Erfaring fra serviceyrker er en fordel, men opplæring vil bli gitt. Søker må være over 20 år. Hotellet kan hjelpe med hybel for sesongansatte.

» Les mer om stillingene.

 

Raulandsfjell søker preppemaskinfører, heisfører samt medhjelpere til resepsjon og restaurant. Raulandsfjell søker også bartender som kan jobbe i bar på afterski hver lørdag i vintersesongen.

» Les mer om stillingene. 

 

 

Rauland Skisenter søker hel- og deltidsarbeidere til løypepreparering, skiutleie og serveringsstedene. Her kan også folk som har hytte i området og ønsker en ekstrajobb gjerne ta kontakt. 

» Les mer om stillingene.

 

 

Fjøllmathalli ved Rauland skisenter søker servitører og ekstrahjelp som kan jobbe hel/deltid i helger og ferier utover i sesongen. Send en kortfattet søknad med CV til markSPAMFILTER@fjellmathalli.no <markSPAMFILTER@fjellmathalli.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen) om dette er noe for deg. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.