Hjem > Kontakt oss > Artikler > Konkurranse på Vierli!


Konkurranse på Vierli!

- Fredag 25.02.2011


Vinterferiens store happening nærmer seg.

686 BIG AIR & QUARTER er selve høydepunktet for mange i VIERLI SWAG TERRENGPARK.

Både SKI og BRETT:

Alle som vil prøve seg i uhøytidlig konkurransesammenheng kan melde seg på. Over 40 har allerede meld seg på.

Vi merker en stor fremgang når det gjelder deltagelse i slike konkurranser, sier Terje Skaug, arr.ansvarlig. De første årene var det slik at vi måtte bruke list og lempe for å få ungdommene til å melde seg på til konkurransene Nå er det status å være med å kjempe om premie, heder og ære, kan Terje fortelle.

KVELDSRENN I FLOMLYS:

Det har vært en stor suksess å avvikle konkurransene på kveldstid i flomlys. De spesielle lyskasterne i parken gir et hvitt lys som gir spesielle og gode kontraster. Løpere elsker denne settingen.

TOPP DELTAGERE:

Mange av deltagerne er allerede godt etablert i Norgestoppen både på ski og brett. Gledelig er det at flere av disse er fra vårt eget fylke, Telemark. Men mest gledelig er at så mange unge, helt fra KIDS klassen, blir med å konkurrere. Det er ikke lenger ”flaut” å stille i konkurransene på VIERLI. Heder, ære og god konkurransetrening er verdifullt for småtassene. Og disse vil om noen år kanskje være med å representere fedrelandet i store konkurranser.

Anders SUUA og Eirik Skaug er representanter for GSK, henholdsvis nr. 2 og nr. 6 på verdensrankingen. Begge disse og de 10 første på denne rankingen er invitert til World Rookie konkurransen i Livigno I Italia senere i år.

VIERLI SWAG TERRENGPARK ARENA FOR INTERNASJONALE FILMSELSKAP:

Store, internasjonale filmselskap gjester Norges beste Terrengpark, ikke bare for arenaen, men også for kulissene. Raulandsfjell og Hardangervidda er en perfekt ramme i opptakene. PROSESS FILMS har akkurat avsluttet en ukes besøk med HELI filming fra et av de mest spektakulære hoppene som noen gang er bygget. Matt Pain som er manager for PROSESS FILMS, skryter uhemmet av parken. Og selvfølgelig slo glansbildeværet til for fullt .Dette blir det både spillefilm og DVD av. Utrolig Telemarksreklame!

VIERLI SWAG TERRENGPARK FORTSATT PÅ TOPPEN:

Etter to kåringer som sier at parken er Norges beste er selvfølelsen på topp, sier Erlend Larsen. Men her gjelder det å ikke hvile på laurbær. Knallhard jobbing må til med daglig vedlikehold, kan han fortelle. Arbeidsdagen starter gjerne kl. 05:00 for at alt skal være i orden til dagens publikum.

http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=10013744

STORE AMBISJONER:

Å være best i Norge er noe vi nesten ikke turde håpe på, sier Erlend. Men nå ser det ut til at vi kan måle oss også med mange både i Europa og USA! Dette ut fra utsagn fra flere internasjonale besøkende.

VIERLI, Rauland og Telemark er i fokus!

PROGRAM:

http://www.visitrauland.com/Aktoer/Vierli-SWAG-Terrengpark/Aktuelt/686-BIG-Air-quarter-contestDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.