Hjem > Kontakt oss > Artikler > Hjelp oss med synlighet på skiinfo.no


Hjelp oss med synlighet på skiinfo.no

- Du kan hjelpe Rauland med økt synlighet!


Hjelp Rauland til økt synlighet

For å være på forsida til skiinfo.no er det bare å lese de følgende 3 gratis tips.

Hver dag er det Ca 5-10’000 personer som ser Skiinfo.no sin forside før de skal på ski, og denne forsiden kan vi ”ta over” om vi gjør det riktig.

Her kommer 3 tips for å få til dette.

Gratis, tips 1:
Om vi får en bruker av anlegget til å kommentere vår snørapport som vises på Skiinfo.no, vil den kommentaren vises her på FORSIDEN av skiinfo.no:

Her er link til vår snørapport.

Gratis, tips 2:

Om vi får noen lokale brukere av anlegget til å legge inn/logge sine skidager, og deretter spre sin skidag som inkluderer en personlig snørapport og kommentarer til sine venner (også på Facebook), så vil disse bli synlige på forsiden her:

Gratis, tips 3: Om dere i tillegg sender inn en fin statusrapport som en artikkel til contentSPAMFILTER@skiinfo.no <contentSPAMFILTER@skiinfo.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen), med et ferskt bilde, så har dere mulighet til å få førsteside oppslaget:

Gratis Raulandsreklame

Igjen, alt dette er gratis, og vi ser det foreløpig bare er ca 10 skianlegg i Norge som har skjønt dette poenget. Disse nyter godt av å være nesten alene om dette, og ikke en eneste kostnad i kroner og øre…

Bruk sosiale medier som Skiinfo.no, det lønner seg, og nesten viktigst av alt, det engasjerer samtidig de lokale skiløperne som da vil fungere som våre ambassadører og markedsførere på nett.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.