Hjem > Kontakt oss > Artikler > Filmteam i Rauland


Filmteam i Rauland

- Filmteam i Rauland, Vierli Terrengpark


TELEMARKSREKLAME VERDT STORE PENGER:

De siste to ukene har to filmteam gjestet VIERLI SWAG TERRENGPARK.

For Telemark og ikke minst Rauland har dette en uvurderlig reklameverdi. De enorme, snødekte fjellene som omkranser Rauland er kulisser i store filmprosjekter som kommer på markedet til høsten.

Topputøvere både på ski og snowboard er filmet på et av landets største hopp med vakre Raulandsfjell i bakgrunnen. Det er naturen rundt Vierli som skaper den unike følelsen av endeløse fjell med evig snø. Nettopp disse kulissene med stort rom er unik for disse filmskaperne.

SKI og JIBBEFILM:

Chaoz Productions har vært på VIERLI nesten en uke med sitt team.

Dette teamet har lagt sin elsk på VIERLI SWAG TERRENGPARK og gjestet Rauland flere ganger i vinter. DVD kommer til høsten.

Se en liten film fra turen deres her:

SNOWBOARDFILM – spillefilm:

Prosess Film har vært på VIERLI 5 dager og skryter uhemmet av parken, naturen og gjestfriheten der oppe. Matt Pain, manager for Process Films, kunne fortelle at maken til oppvartning og hjelpsomhet hadde han aldri opplevd maken til andre steder.

Teamet har vært i aksjon seint og tidlig for å fange naturens lys som bakgrunn for spektakulære snowboardtriks.

Her er deres hjemmeside.

http://www.process-films.com/

RAULAND NORGES BESTE SKIANLEGG:

Sjekk også Dagbladet sin avstemming om Norges beste skianlegg og stem på Rauland!

http://www.dagbladet.no/2010/04/08/tema/reise/ski/norge/test/11172955/Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.