Hjem > Kontakt oss > Artikler > ColorLine bidrar til å bygge TelemarkHelten


ColorLine bidrar til å bygge TelemarkHelten

Gode nyheter for idretten i øvre Telemark ved inngangen til 2011


Torsdag 30. desember 2010

– ColorLine kommer med årets nyttårsgave for 2011 til idrettslagene bak TelemarkHelten.

De fire idrettslagene Dyre Vaa i Vinje, og samarbeidsforeningen Tinnløypa i Tinn vil få totalt 500.000,- i støtte fra ColorLine. I Tinnløypa inngår idrettslagene Rjukan IL, Miland IL, Tinn IL og Tinn Snøscooter Klubb. Dette er andre året ColorLine bidrar med støtte til TelemarkHelten.

TelemarkHelten, ”Rå natur-Rå utfordringer”,

består foreløpig av tre arrangement som alle går av stabelen i med utsikt over Hardangervidda Nasjonalpark i øvre-Telemark: sykkel i HelteRittet med start i Rjukan, HelteLøpet med start på Skinnarbu og HelteRennet med start i Rauland. HelteRennet går av stabelen lørdag 5. februar 2011, og håper over tid å bli det største langrennsarrangementet i Telemark. Alle de tre idrettsarrangementene byr på utsikt og opplevelse fra Nasjonalpark-kommunene Vinje og Tinn, og alle inntekter fra arrangementene går til idretten i Vinje og Tinn som også eier TelemarkHelten AS.

- Vi ser hvilke engasjement idrettslagene som står bak dette prosjektet legger ned i å bygge et godt arrangementskonsept med fokus på frivillighet. Her bidrar vi også til å skape engasjement i idrettslagene. Videre er det et mål å sette Telemark på kartet som en spennende destinasjon for aktive nordmenn og tilreisende fra utlandet. Målsettingen med TelemarkHelten er således helt i tråd med det vi tror på i ColorLine. Vi gleder oss nå til HelteRennet søndag 5. februar, sier Helge Otto Mathisen som er konserndirektør Kommunikasjon og Samfunnskontakt i ColorLine i en kommentar.

- Vi er veldig glad for at ColorLine er med å bidra til å legge grunnlaget for årets arrangementer, sier Bjørn Richard Johansen, som er styreleder for TelemarkHelten. Å ha en solid økonomi i bunnen er viktig for å bygge sten-på-sten i dette samarbeidsprosjektet om å sette Telemark på kartet med god hjelp av gode arrangementer i regi av idretten i Vinje og Tinn.

For mer informasjon:

Bjørn Richard Johansen, styreleder, TelemarkHelten, mobil 47 800 100, e-post: brjSPAMFILTER@firsthouse.as <brjSPAMFILTER@firsthouse.as> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Helge Otto Mathisen, konserndirektør, kommunikasjon og samfunnskontakt, mobil 99 22 33 30, e-post: helge.otto.mathisenSPAMFILTER@colorline.no <helge.otto.mathisenSPAMFILTER@colorline.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)
Christian Sønstebø, prosjektleder, TelemarkHelten, mobil 926 03 296, christianSPAMFILTER@telemarkhelten.no <ChristianSPAMFILTER@telemarkhelten.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Fakta om TelemarkHelten:

TelemarkHelten er et trim- og sportskonsept med fokus på sykkel (HelteRittet), løp (HelteLøpet) og langrenn (HelteRennet). Til hvert arrangement er det også lagt opp barnearrangementer hvor lek og utfoldelse er det viktigste. ”Rå natur – Rå utfordringer” og ”Alle vinner” er TelemarkHeltens motto. Idrettslagene i Tinn og Vinje eier Telemarkhelten AS og overskuddet vil i sin helhet gå tilbake til idretten i kommunene. Tinn og Vinje kommune, samt Innovasjon Norge i Telemark har gitt god fødselshjelp til prosjektet som fortsatt er i pilotfasen. Arrangementene skal foregå i Norges flotteste natur, ved Hardangervidda Nasjonalpark, i Rauland og Rjukan og vil skape et attraktivt treffpunkt for spreke naturelskere med familie. Målet er å bygge opp et langsiktig godt og spennende arrangementskonsept med fokus på å skape en god opplevelse for deltakerne, til glede og nytte for kommunene og det lokale og regionale næringslivet i Telemark. Løypetraseene ligger ved randen av Hardangervidda er krevende, spektakulære og vakre. Området har rike kulturelle tradisjoner, og ikke minst velkjente krigshistorier. Herav også linken til navnet TelemarkHelten. Internett: www.telemarkhelten.no

Fakta om ColorLine

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med ca 2 600 årsverk i fire land. Årsomsetningen er rundt 4,7 milliarder kroner. Etter en strategisk reorganisering i 2008, har rederiet i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Color Line driver med person- og godstransport, konferanse, hotelldrift, restauranter, butikker, underholdning og turproduksjon. Color Line har i perioden 2004 - 2008 investert 7,5 mrd NOK i nye skip, havner og konsepter. For mer fakta: http://www.colorline.no/om_color_line/fakta_om_konsernet

HelteRennet - Rauland 5 februarDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.