Hjem > Kontakt oss > Artikler > Chrivi gjorde rent bord!


Chrivi gjorde rent bord!

Ungt Entreprenørskap Telemark


Fylkesmesse for Ungdommsbedrifter

Ungt Entreprenørskap Telemark arrangerte sammen med Buskerud og Vestfold fylkesmesse for Ungdomsbedrifter onsdag 9. mars.

Chrivi UB tok godt for seg i det gode selskap, og vant hele 4 priser.

Kjent fra Rauland Skisenter

Chrivi UB består av Vibeke Heiberg Ødegård og Christina Apneseth Johnsen. Jentene er kjent for flere av oss gjennom sitt arbeid i varmestuene i Rauland Skisenter!

Den gjeveste prisen var som beste ungdomsbedrift. Dette medfører at de skal representere Telemark i NM for ungdomsbedrifter 5 - 6 mai.

Mest innovative produkt - Internasjonal potensiale

Videre vant de prisene for beste innovative produkt og beste stand. Christina Apneseth Johnsen vant prisen for beste selger. I tillegg ble de nr 2 i klassen for beste forretningsplan.

Chrivi har utviklet vannsekken "Liftman", som skal benyttes til bremsetester av stolheiser. Juryen uttalte blant annet at produktet har internasjonalt potensiale.

Elevbedrifter er bedrifter som stiftes og drives av elever i den videregående skolen for å stimulere til kreativitet og verdiskapning i fremtiden. Opplegget følges nøye av innovasjon Norge, NHO og andre organisasjoner.

Se www.ue.noDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.