Hjem > Kontakt oss > Artikler > BØGREND AUTO GJENÅPNES


BØGREND AUTO GJENÅPNES

Lager festival på nedlagt bensinstasjon!


Fredag 6. august gjenåpnes den nedlagte bensinstasjonen Bøgrend Auto i Vinje i Telemark.

Denne gangen fylles hallene med toner fra velkjente artister som Valkyrien Allstars, Aasmund Nordstoga og Amund Maarud.

Havresekken og Liv i Vinje arrangerer

Festivalen har fått navnet Bøgrend Autofest etter bensinstasjonen med navnet Bøgrend Auto. Drifta av stasjonen ble lagt ned for nærmere 10 år siden, har siden den gang blitt brukt som lager for det lokale Røde Kors. Nå har derimot konsertforeninga Havresekken, som normalt holder til i Oslo, og bygdemobiliseringsprosjektet Liv i Vinje bestemt seg for å pusse støv av den gamle stasjonen.

- Vi har lenge hatt lyst til å foreta oss noe på Bøgrend Auto, og når sjansen endelig bød seg måtte vi gripe den. Et av formåla til Havresekken er jo å presentere musikk på steder du ikke visste du kom til å trives, og Bøgrend Auto er i høyste grad et slikt sted, sier Asgaut Bakken fra Havresekken.

Velkjente artister

På plakaten står en rekke veletablerte nasjonale artister som Valkyrien Allstars, Amund & Henrik Maarud, Ingebjørg Harman Bratland, og Aasmund Nordstoga, som for anledningen har med seg sine gode hjelpere Abildsø spelemannslag. I tillegg opptrer blant annet pop-rockbandet Napoo, popduoen Picidae, og gla`kara i Ukulelecompagniet i løpet av festivalen. Publikum får også servert en debutant i form av forfatter Erlend Kaasa , kjent med boka Thunder Road, som debuterer som artist med sitt prosjekt Judas Booth.

- Vi håper folk setter pris på initiativet og kommer på festival. Dette er en sjelden anledning for folk til å få oppleve noen av Noregs fremste artister på et sted du ikke hadde forventa å dra på festival i sommer, sier Silje Hegg, prosjektleder for Liv i Vinje.

Økologisk mat med lokal kokk

I tillegg til fantastisk musikk blir det kulinariske opplevelser av høy kvalitet under festivalen. Kokk og matmisjonær Bodil Irene Nordjordet serverer økologisk lokalprodusert mat, under festivalen, med blant annet hjort fra Våmartveit på menyen. Gjengen som driver Gardsmatbutikken i Bøgrend står for salg av øl og vin.

Festivalen starter fredag 6. august og varer frem til og med søndag 8. august. Det er er lagt ut 300 billetter for salg. Billetter kan bestilles på billettservice.

F R E D A G

AASMUND NORDSTOGA m/Abildsø spelemannslag – (hør musikken på myspace)

JUDAS BOOTH (Erlend Kaasa) – (hør musikken på myspace)
DJ SISSYFUS

TBA / TBA / TBA
m.fl

L Ø R D A G

VALKYRIEN ALLSTARS – (hør musikken på myspace)
MORUDES (Amund og Henrik Maarud) – (hør musikken på myspace)
INGEBJØRG HARMAN BRATLAND – (hør musikken på myspace)
UKULELECOMPAGNIET – (se video på youtube)
PHONE JOAN - (hør musikken på myspace // se konsertopptak hos NRK)
NAPOO - (hør musikken på myspace)
LARS UNDERDAL & ØYSTEIN ROMTVEIT

BINGOKONGEN (side på facebook)

S Ø N D A G

PICIDAE(hør musikken på myspace)
ÅSNE VINJERUI – (hør musikken på myspace)

Hvor skjer det:


Vis større kart

Om Havresekken

Havresekken er en nystartet sjangernøytral konsertforening med tilholdssted i Oslo. En kveld i måneden presenterer de artister du ikke veit at du liker, sanger du ikke har hørt, på steder du ikke visste du kom til å trives. Til tross for nylig oppstart, har Havresekken allerede presentert artister som Kong Sverre, Haust, Ontz, Skaidi, Morudes, Napoo, Ingebjørg Harman Bratland, Per Gudmundson & Ola Bäckström, og The Swinging Shoeshine Boys.

www.havresekken.no // Asgaut Bakken - 97 14 30 66 // havresekkenSPAMFILTER@gmail.com <havresekkenSPAMFILTER@gmail.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Om Liv i Vinje

Liv i Vinje er et bygdemobiliseringsprosjekt i Vinje, som skal skape aktivitet og engasjement hos folk i Vinje.

www.livivinje.no // Silje Hegg - 95 81 61 18 // siljeSPAMFILTER@livivinje.no <siljeSPAMFILTER@livivinje.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Valkyrien AllstarsDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.