Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter > Vierli Skisenter > Vierli Vinterland


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle


Vierli Vinterland

Vierli Vinterland er det perfekte sted for deg som har familien, skoleklassen eller firmaet med på tur. Vi har varmestue, lavvo, grillhytte, bord og benker til alle. Dette er stedet der folk koser seg - sammen.

Velkommen

Vierli Vinterland var først i Norge med kjelketrekk opp til egne kjelkenedfarter. Proffkjelkene kobler man enkelt til skitrekket, og det er utrolig moro for alle. På toppen er det bare å koble seg fra, og spennende nedfarter står klar og venter på deg.
Kjelken kjøres i preparerte traseer på opptil 1000 m lengde. Farten bestemmer du selv. 

Les mer her.

Vierli Vinterland:

 
Aking med hodelykt

Aking med hodelykt er en heftig opplevelse!
Kveldskjøring med hodelykt arrangerer vi ved flere anledninger i juleferien, vinterferie og påskeferie. Vi oppdaterer datoene fortløpende

Aking:

 

Les mer her.

 

For barn

I Vierli Vinterland kan barn under ti år ake sammen med voksne. De som er over ti år, kan få prøve seg i kjelkebakken. For barn under ti år er det egne minikjelker i barneområdet. Her kobler man også kjelkene til eget skitrekk.
Tenk deg en dag der alle kan delta – uten at alderen har noe å si!
 
Varmestue med kioskvarer og kjelkeutleie. I serviceanlegget får man instruksjon, sikkerhetsutstyr og forfriskninger. Etter turen, eller mellom slagene, kan du kose deg på Vierli Kafeteria med alt fra snacks til en smakfull middag. Du kan også benytte deg av vårt eget uteområde med grill, trampoliner og sittebenker.

SESONG: desember - april

Et av Norges største kjelkesenter!

 
Vierli Vinterland var først i Norge med kjelketrekk opp til egne kjelkenedfarter. Proffkjelkene kobler man enkelt til skitrekket, og det er utrolig moro for alle.


Interaktivt kart:

Moro for store og små!


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.