Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter > Filer > Vierli hyttegrend - Hytter


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle


Vierli hyttegrend - Hytter

Ski inn Ski ut
Vierli hyttegrend ligger ved Vierli Turistsenter, med panoramautsikt mot Hardangervidda. Hyttegrenda består av 36 frittliggende hytter, 6 vertikalt delte hytter og 5 hytteleiligheter med sengeplass til 369 personer. 

De fleste av hyttene er nye og har høy standard. Skiløyper, aktiviteter, fiske og sommerstier rett utenfor stuedøra. Alle hytter har stue med peis eller peisovn. Radio med CD-spiller, kjøleskap med frysetopp, kaffetrakter, vaffeljern, komfyr med stekeovn, mikrobølgeovn og brødrister. Hyttene har TV med 10 kanaler. Dusj og vannklosett. Alle med bilvei til inngangsdør.

Type Vierbu:

7 romslige hytter på 80 m2. Høy standard, med plass til åtte personer, fordelt på tre soverom. Ett med dobbelseng og to med familiekøyer (bred underkøye). Gulvvarme i alle rom, badstue, oppvaskmaskin, tørkeskap. Egen utebod. Kjøkkenet er meget godt utstyrt for selvhushold.

Les mer.

Type Fjellsyn:

17 romslige hytter på 90 m2. Høy standard med plass til ni personer, fordelt på tre soverom. Alle soverom med dobbeltseng (150 cm) og overkøye, såkalt familiekøye. Ett soverom med egen flatskjerm-TV. Gulvvarme i alle rom, badstue, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørkeskap i gang. Stuen har flott peis. Egen utebod. To toaletter. Kjøkkenet er særdeles godt utstyrt for selvhushold. Dette er en luksushytte med romslig plass til alle.

Les mer.

Type Vidsyn:

10 nye hytter med høy standard, utført i telemarkstil, på 45 m2. Sengeplass til seks personer fordelt på to soverom, hvert med dobbel underkøye og enkel overkøye. Stue med åpen kjøkkenløsning og peisovn. Egen bod. Beliggenhet ved Vierli Kafeteria. Parkeringsplasser ved hyttene.

Les mer.

Type Silkeli - 10/12 personer:

6 vertikalt delte hytter på 100 m2 i to plan og hems. Tre soverom, ett med dobbel over- og underkøye og to med enkel overkøye og dobbel underkøye. I tillegg er det hems med to soveplasser. Det er åpen kjøkkenløsning inntil stue. Egen separat TV-stue nedenunder, med sovesofa for to personer. Det er to bad, begge med dusj. I tillegg er det egen oppbevaringsbod, sauna og tørkeskap. Hyttene har egen veranda ut fra annen etasje. Bilvei helt til hytta.

Les mer.

Type Silkeli - 6 personer:

2 hytteleiligheter på ca. 50 m2 i et kompleks med fire separate boenheter av høy standard. Leiligheten er på ett plan i første etasje. To soverom med enkel overkøye og dobbel underkøye. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Bad med dusj. Egen inngang.

Les mer.

Type Silkeli - 8 personer:

2 hytteleiligheter på 60 m2 inkludert hems i et kompleks med fire separate boenheter av høy standard. Leilighetene er i andre etasje med soveplass for to på hems. To soverom med enkel overkøye og dobbel underkøye. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Bad med dusj. Egen inngang og veranda.

Les mer.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.