Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter > Aktuelt > Vierli fortsatt på offensiven


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle


Vierli fortsatt på offensiven

10 okt 2013

Vierli satser offensivt opp mot kommende sesong. Ny parkshaper på plass og flere interessante konsepter på tegneblokka.

Vi kommer tilbake til tegneblokka men først en liten presentasjon av Ben Howells, Vierlis nye snowboardpark-sjef.

Verdensvant brite

Britiske Ben Howells er en erfaren og verdensvant fyr som tripper etter å komme igang med vintersesongen på Vierli. Han har flere års fartstid fra QParks, ikke parkeringsselskapet, men det pan-europeiskesnowboardpark-selskapet. Han har jobbet fast ved Horsefeathers Superpark Planai i Østerike og DC Snowpark Lenzerheide i Sveits. 

Som brite startet hans snowboardkarriere på dryslopes, men briter har alltid vært et reisende folk (bare spør India) så han har snowboard-erfaring fra både den nordlige og den sydlige halvkule. 

Parkshaping og videoproduksjon, bra kombo

Utover parkshapingen driver Howells med film og foto i produksjonsselskapet Pilchard Productions som har gjort jobber for bla.a Fox Clothing, DC, Relentless og QParks. Vi ser fram til edits fra Vierli utover vinteren. Som om ikke Howell skulle være trekkplaster nok så vil selveste Emil Fossheim og Mushroom være involvert i utviklingen av norges (?) mest progressive snowboardpark.

Men la oss ta en titt på videoene Ben Howells og Pilchard Production har gjort rundt snø. Det blir spennende å se hva slags visjoner han og Emil Fossheim brygger på og hvordan vi vil få se dem presentert utover.

  


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.