Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter > Aktuelt > Twintip-NM på Vierli, en stor suksess!


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle


Twintip-NM på Vierli, en stor suksess!

Twintip-NM på Vierli ble en skikkelig SUKSESS med stor bredde i deltagere fra hele landet og med prestasjoner på topp nivå.  

Værgudene viste seg igjen fra den aller beste siden da Twin Tip NM startet i Vierliparken tidlig lørdag morgen.

Kritthvite Raulandsfjell og kanten av Hardangervidda dannet kullisser i verdensklasse.

Hele 90 deltagere fra hele landet hadde meldt sin ankomst til mesterskapet, det desidert største arrangementet for Jibbefolket her til lands.

Publikum benket seg langs hele løypa og applausen kunne tydlig høres og merkes fra entusiastiske tilhengere selv om desibelmusikk dunket fra de store høyttalerne.

Arrangør var for anledningen Hakadal Jibb. Sammen med Skiforbundet hadde de stålkontroll på tidsskjema og logistikk. Og for publikum ble dette en eneste lang forestilling i flott skiidrett med topp underholdningsfaktor.

Utøverne viste et usedvanlig høyt nivå i sine dristige triks på de store hoppene. Dommerne hadde sin fulle hyre med å holde orden på antall rotasjoner, «grabs» og fjellstøe landinger.

På lørdag sto øvelsen Slopestyle på programmet. For anledningen hadde landets beste parkbygger, Emil Fossheim, designet en helt spesiell NM løype.

Løypa var bygget slik:  Rett etter start var det satt opp to rekker med railelementer, deretter to store hopp. I denne øvelsen gjelder det å imponere med varierende triks og å vise sine totale skiferdigheter uten å falle.

Søndag var dagen for de store triksene på det største hoppet!

Allerede i kvaliken kunne vi ane hvilken konkurranse dette ville bli. Speaker loset oss dyktig gjennom konkurransen med sin spesialkompetanse.

Big Air ble en skikkelig super forestilling med triks i verdensklasse fra flere av kjørerne.

Arrangør Hakadal Jibb og Norges Skiforbund ved NM general Terje Nummedal,  sender en stor takk til vertskap VIERLI TERRENGPARK for: « En park i ypperste klasse!»

En hel rekke nye Norgesmestere er kåret i dette prektige Twin Tip NM!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.