Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter > Aktuelt > Sparkesykkelcamp- Sommeren 2016


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle


Sparkesykkelcamp- Sommeren 2016

Årets camp er i gang!

Velkommen til Norges første sparkesykkelCamp, 100% dedikert til scootcamp.Det er snart klart for en ny sommer og scootcamp på Camp Vierli!

Vi garanterer nye venner, gode opplevelser og med norges beste instruktører garanterer vi også mange nye tricks i “baggen”.

Hvor:

Vi bor på hotellet Camp Vierli som ligger på Vierli, Rauland i Vinje Kommune i naturskjønne omgivelser omgitt av Tannsvatn og Raulandsfjell. Hotellet har en 150Kvm innendørs- og en 750kvm utendørs skatepark.

Les mer under menyen til høyre om Hotellet Camp Vierli og under Praktisk finner dere også info om “how to get here” m.m.

Hvem:

For alle sparkesykkelinteresserte gutter og jenter uansett nivå. Ukescampene (uke 32) er både fra helt nybegynnere til meget erfarne. Det er undervisning og coaching for alle nivåer. Les mer under sparkesykkel.

Dette er i utgangspunktet camper der deltagere reiser alene. Det kreves litt selvstendighet for å reise alene og være borte en hel uke hjemmefra. Vi har satt nedre aldersgrense til 10 år. Men det er selvsakt mulighet for å ha med foreldre på campen. Ta kontakt med hotellet direkte for booking av rom. Det er også muligheter å bo i nærheten på hytter o.l. for evt. også å titte innom i løpet av uka.

Det er viktig for oss med god dialog med hjemmet både før, under og etter camps så det er bare å ta kontakt hvis noe uklart.

Når:

Datoer for sparkesykkelcamper 2016 (uke 32 ). Mer info – > LES MER HER!

Pris:

Prisene og mer utfyllende om dette finnes – HER!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.