Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter > Aktuelt > Sesongens første snowboardkonkurranse på Vierli


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle


Sesongens første snowboardkonkurranse på Vierli

Det er i gang! Landets første snowboard konkurranse startet med Session Big Air i Vierli Terrengpark 6. des. 36 snowboardere konkurrerte om å vinne vinterens første konkurranse i Norge. Det ble som vanlig levert mye bra kjøring fra deltakerne. 

Spektakulære hopp og tricks

"Det er gøy å se hvilket høyt nivå det er på kjøringen selv så tidlig i sesongen» sier arrangementansvarlig Terje Skaug, som understreker at Norge har blitt en verdensledende snowboardnasjon med god hjelp av destinasjoner som Vierli, som satser tungt på park og preppinvesteringer etter kjørernes premisser. 

Lokale Telemarkshelter

Telemarksgutten og brettalentet Jørn Simen Aabøe fra Grenland Snowboardklubb viste at han var i storform, og tok førsteplassen i klassen herrer senior. Andreplassen gikk til klubbkamerat Markus Ramsaasen foran Thomas Østby (Heming Adrenalin) på tredjeplass. 

Jentene fra KIF Snowboard gjorde rent bord

Beste jente i sesongens første konkurranse var Tina Steffensen fra KIF Snowboard. Hun var den sterkeste jenten denne dagen og tok førsteplassen. Hennes klubbvenninner vant både 2. og 3. plass, med Emma Rønning på 2. Plass og Sofia Bjarheim på 3. Plass. 

Mange unge talenter

Seieren i klasse gutter junior gikk til Sondre Andøl (Varingskollen Snowboardklubb). Andreplassen gikk til Emil Leenderts (Heming) foran Ferdinand Finmark (Grenland Snowboardklubb) på tredjeplass. 

God stemning i parken

I bunnen av bakken ble alle fremmøtte servert gløgg i Session teltet, og det var mange smil å se i Vierli terrengpark denne dagen. En stor takk rettes til arrangør Session med Terje Skaug i spissen og ikke minst alle deltakerne.  

6. desember 2014

man tir ons tor fre lør søn
           V  


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.