Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter > Aktuelt > Sesongen på Vierli er i gang!


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle


Sesongen på Vierli er i gang!

Vierli Terrengpark og Skiarena åpnet idag, med et av landets beste parktilbud og 1,4 km preparert langrennsløype. Med mange herlige smil, ble dette en god start på 2014/2015 sesongen.

En av landets beste terrengparker

Med 3 hopp og 6 rails til åpningsdagen, har vi et av landets beste parktilbud akkurat nå. Mange snowboard og skikjørere hadde tatt turen til Vierli, og tilbakemeldingene på coursen har vært positive. Vierli Terrengpark vil være åpen i alle helger frem til jul, men har muligheter for å holde åpent i ukedager for grupper på forespørsel. 

1,4 km preparert langrennsløype

Fra Vierli til Farhovdvegen finner man en 1,4 km preparert langrennsløype med to spor. Snøproduksjonen vil fortsette fremover til vi har en ferdig løype helt ned til Rauland Høgfjellshotell. 

Billig overnatting på Camp Vierli

Camp Vierli er det perfekte overnattingsstedet for deg som er opptatt av å sove og spise godt til en rimelig pris. Camp Vierli er åpen hver dag fra 21.november. For booking: ring 35 07 23 00 eller send en forespørsel til postSPAMFILTER@vierli.no <postSPAMFILTER@vierli.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Sulten? Vierli Kafeteria har åpent hver helg

Vierli Kafeteria ligger rett ved Vierli Skisenter og tilbyr ulike varm og kaldretter. Frem til jul er kafeteriaen åpen hver helg. 

Åpningstider: Lørdag 10-18, Søndag 10-16. 

Velkommen til fjells!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.