Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter > Aktuelt > SHAPE IT @ VIERLI


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle


SHAPE IT @ VIERLI

11 okt 2013

Vierli tar brettkreativiteten på alvor og inviterer til designkonkurranse.

Utform ditt drøyeste drømmeelement og få det realisert på Vierli av selveste Scandinavian Shaper David Ny og Mushroomer Emil Fossheim

Vinneren er kåret!

Les mer her.

Innsatsen premieres rundhåndet

Utover gleden av å få sitt skulpturelle mesterverk realisert vil vinneren bli invitert som VIP-gjest til Vierli under avdukningen. Det inkluderer overnatting, heiskort og 5000,- norske kroner rett i lomma, samt muligheten til å være første kjører på sitt eget drømmeelement. Vi vil også premiere særskilt kreative og artige forslag.

"Bare jeg går rundt i Oslo kan jeg se ting og steder som andre ikke tenker over, og tenke at jeg kan kjøre snowboard der, som rails, drops og gaps. Det er et eller annet rart når du er snowboarder, måten du tenker på. Det er liksom bare snowboard jeg tenker på."

Jonas Steen

Vierli tar kreativiteten på alvor

Jonas Steen treffer spikeren på hodet med sitatet over og jeg tror det gjelder snowboardere (og skatere) flest. At man ser linjer, hits og muligheter nærmest konstant, sommer som vinter. Når man går rundt i byen, kjører bil langs vestlandsveier eller sitter på bussen på vei til skolen.

Jeg tror også mange av dere sitter og skribler parkelementer på pulten når dere egentlig skulle pugget tyske gloser eller gangetabellen. Vierli tar denne kreativiteten på alvor og inviterer til drømmeelement-konkurranse.

Shape it @Vierli

Vierlig er virkelig på offensiven i høst. Først introduserte de parksjef Ben Howells, nå lanseres konkurransen SHAPE IT @ VIERLI. Her inviteres du til å designe ditt drømme-element for snowboard-parken som så skal bygges av David Ny og Emil Fossheim. Utover sesongen vil Ben Howells, som både er parksjef og filmprodusent, lage ulike edits og events rundt elementet ditt og parken forøvrig.

The rules are, there are no rules.

Neida, joda, neida… vel, reglene er minimale og fleksible, dette er snowboarding ikke et jævla FIS-renn, regler er til for å brytes, eller ihvertfall tøyes. Rammene for konkurransen er at elementet skal få plass på 8 x 8 meter. Det skal være fysisk mulig å bygge innefor rimelighetens grenser av Scandinavian Shaper og Emil Fossheim. Og det skal være kjørbart. Innenfor disse parameterne kan dere gå crazy bananas.

Altså:

1. max 8m x 8m

2. Fysisk mulig å bygge

3. Kjørbart

Jury og folkeavstemming

Etterhvert som forslagene ruller inn vil de bli vurdert av en jury bestående av David Ny, Emil Fossheim, Ben Howells, Tacky og Vierli. Så vil vi gjennom en rådgivende folkeavstemming spørre Tackyfolket hva som er deres favoritt.  

#ShapeitVierli

For å inspirere og sparke igang tankeprosessene drar vi også i gang en insta-hashtag hvor man kan spre ideer og tanker, dele skisser og entusiasme rundt prosjektet gjennom prosessen. Dette håper vi vil fungere som et dynamisk mood board for konkurransen.

Alle forslag kan sendes til 

redSPAMFILTER@tacky.no <redSPAMFILTER@tacky.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Alle forslag kan sendes til 

redSPAMFILTER@tacky.no <redSPAMFILTER@tacky.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Whipeout: Du kan feks designe elementet i Lego/plastilina

Triplequarter: Det er også mulig å lage en modell i sandkassenDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.