Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter > Aktuelt > Charter-Svein på vinterferie


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle


Charter-Svein på vinterferie

Kongen av Mallorca gjestet Rauland og Vierli i vinterferien, og stortrivdes i bakkene. Vi fulgte etter, se video fra turen her!

Muligens er du vant til å se ham i helt andre omgivelser enn vinterkledde fjell-Telemark, men i ferien tok "Charter"-Svein Østvik turen til Rauland. 

- Arbeidsgiveren min CallFrodo inviterte meg med på tur, og da kunne jeg ikke si nei. Og jeg angrer ikke et sekund, Rauland er fantastisk! Topp forhold, helt gull! forteller Svein fornøyd.

Storkoste seg

Sammen med kollegene Rich og Janis stod både alpint, airboard og snørafting på programmet, sistnevnte ved Vierli vinterland. Etter en lang dag i bakken la de turen til Rauland Fjellspa etterfulgt av quizkveld på hytta. Og med vårt kamerateam på slep har det resultert i en 9 minutter lang video fra oppholdet i Rauland.

Se video nedenfor! 

TV-fjes

Svein Østvik ble i 2006 rikskjent for sin deltakelse i Charterfeber på TV3. De senere årene er etterfulgt av en rekke tv-opptredener, i programmer som "Skal vi danse", "Sangstjerner", "Nytt på nytt", "I kveld med Ylvis" m.fl.   Snart er han også aktuell som skuespiller i tv-serien Hotel Cæsar - der han spiller den mislykkede gangsteren Bingo-Bjørn, og er neppe ute av tv-ruta med det første. 

KONGEN AV RAULAND: Svein Østvik gjestet Rauland med vårt kamerateam på slep.

CALLFRODOGJENGEN: Svein Østvik, Rich Larsen og Janis Maria Wilson nyter afterski ved Paviljongen.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.