Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter > Aktuelt


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle


Aktuelt

1.-3. september 2017: Bli med på en inspirerende treningshelg i Rauland med trener,forfatter og foredragsholder Mariann Deila!   OBS: Begrenset antall plasser, så vær tidlig ute! 

Er du utadvent, serviceinnstilt, og kunne tenke deg å jobbe til fjells i sommer? Da er du kanskje vår nye medarbeider.

Her vil vi fortløpende og hver dag sende løypeinfo og driftsmeldinger for Raulands skisenter.

Påmelding for årets camper er nå i gang!

Påmeldingen for årets camper er nå i gang! 

Ta en virtuell reise i landskapet og se flotte Rauland i 360°.

Lær å kite i magisk vinterlandskap på Vierli. Her kan du oppleve glitrende snø, gode kiteforhold og utfordre deg selv i trygge omgivelser. 

Det meste utenom landskapet har nok endret seg på 30 år - men vi hadde tøffe bakker også den gang! Se et artig gjensyn fra "Norge Rundt" i 1988 fra Halfpipe-bakken i Rauland skisenter. 

Har du lyst å gi våre gjester en god opplevelse når de besøker vinterdestinasjonen Rauland?  Vi er i vekst, og vi har utlyst flere spennende stillinger innen flere avdelinger. 

I den siste tiden har man kunne sett et magisk fargespill utspille seg på himmelen over Vierli. 

16. januar 2015

Snowboardforbundet lærer ikke folk å stå på brett, men sertifiserer (kurser) folk som kan instruere og trene andre.

Telemark Superski markerer starten på en flott vinterferie med underholdning og moro 14. februar! *Bli også med i konkurransen om å vinne en Range Rover i 4.mnd! 

Hva i all verden får en legendarisk svensk freestyle alpinist bosatt i Monaco, til å kjøre 190 mil i bil fra det gigantiske og verdenskjente skianlegget Laax i Sveits til lille Vierli på Rauland?

Påsken er en fantastisk tid å besøke Vierli. Hyttekos, sol, lange dager på ski og mye snø takket være vår beliggenhet. Vi stiller derfor med SnøGaranti. Legg sammen kjente artister, aktiviteter for hele familien og påskekonkurranser for ski og snowboard, så har du den perfekte oppskriften for en opplevelsesrik påske.  

Denne vinteren starter Field Production innspillingen av deres neste kinofilm, oppfølgeren til suksessen Supervention. Første lokasjon: Vierli. 

11 des 2014

Vierli fikk i natt landets største snødump med hele 45 cm nysnø! 

Det er i gang! Landets første snowboard konkurranse startet med Session Big Air i Vierli Terrengpark 6. des. 36 snowboardere konkurrerte om å vinne vinterens første konkurranse i Norge. Det ble som vanlig levert mye bra kjøring fra deltakerne. 

Først fikk vi toppscore i Dagens Næringsliv, og nå har snowboardforbundet nominert Vierli Terrengpark til årets anlegg. Vi trenger DIN stemme for å klatre helt til topps. Stem her!

Lær å kite på snø med Powerkite.no - februar/mars 2015!

Vinje IL ønskjer velkomen til Nordea TV cup 1 på Vierli Skiarena, Rauland 30 november 2014.

Rennet blir det første i Telemark/Vestfold-cupen for sesongen.

Vierli Terrengpark og Skiarena åpnet idag, med et av landets beste parktilbud og 1,4 km preparert langrennsløype. Med mange herlige smil, ble dette en god start på 2014/2015 sesongen.

Vierli åpner for treningsgrupper i midten av november. 

Opphold og mat kan bestilles på postSPAMFILTER@vierli.no <postSPAMFILTER@vierli.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Ta med deg klassen din til Rauland/Vierli - Telemarks største skidestinasjon. Her finner du utfordringer for store og små med mange varierte aktiviteter.   

5 nov 2014

I morges våknet vi til 15 cm nysnø her på Vierli. Det er meldt kaldere vær fremover, og Skiarena og Vierli Terrengpark åpner så snart kuldegradene er stabile.

Takk til alle som har besøkt Heimvegli, og airboard senteret vårt i vinter! Vi har nå stengt denne heisen for sesongen og åpner igjen neste år! Velkommen tilbake:)

24 okt 2014

Elisabeth Tellefsen er ansatt i en nyopprettet stilling som Salgs- og Markedssjef hos Vierli Turistsenter. Hun har solid og variert erfaring fra ulike kommunikasjonshus, festivaler og Canadian Mountain Holidays Heli-Skiing. 

Session presenterer Big Air på Vierli Terrengpark lørdag 6. desember. Meld deg på!

Kampanjen varer til 1/12-2014. Gjør et kupp på sesongkort!

Vierli Turistsenter og Camp Vierli søker flere medarbeidere til vintersesongen.

Kunne du tenke deg å bli Norgesmester i Airboard? 

  • Tid: Lørdag 25.02
  • Sted: Heimvegli, Vierli

NRK med intervju av deltakere både fra Norge og Hong Kong.

RK1 herjet Vierli Terrengpark i vår - nå kan du se resultatet! 

Det er sommer og sol i Rauland - og i sommer tok MTV-stjernen Dex Carrington turen til skatecampen på Vierli.

Programmet vises på TV 2 Sommertid, mandag 7. juli kl 20:00

Det er nå inngått en avtale som medfører at Vierli Eigedom AS kjøper Rauland Skisenter AS fra Rauland Invest AS. Vierli overtar også Rauland Feriesenter AS.

Her har vi en video fra Camp Vierli. 

Følg Vierli Turistsenter på facebook! På denne siden vil du kunne følge med om hva som skjer på Vierli. Camp Vierli facebook-siden vil fortsatt eksistere, men her vil informasjon om hva som skjer i terrengparken (vinterstid) og på Camp Vierli-verdens første skatehotell. 

Har du lyst til å jobbe hos oss og bli en del av vårt team? Vi ser etter deg, som er utadvendt, fleksibel, glad i fjellet, samt liker å jobbe i et høy tempo.  Du er glad i å jobbe med folk og vet hva som skal til for å gi god service!

30 april 2015

Snowboardlegenden Ståle Sandbech samler Norgeseliten av snowboardere til spektakulær foto og film session i Vierli Terrengpark. 

Velkommen til Norges første sparkesykkelcamp, 100% dedikert til tricksesparkesykkel.

2. april 2015

King of the Rails et en påskekonkurranse som har fokus på lek og moro, og går ut på å gjøre flest mulige triks nedover railer/rør uten å falle av.

Vi går mot en fantastisk påske på Rauland. Se video fra HelteRennet lørdag 14. mars så skjønner du hvorfor!

Hele 86 deltakere kjempet om å bli Norgesmester i Airboard på Vierli i helgen. Et mesterskap som var utrolig spennende og fartsfylt.   

I forbindelse med sammenslåingen av Vierli Turistsenter, Rauland Feriesenter og Rauland skisenter har vi etablert vår nye felles resepsjon på Camp Vierli Hotell.

Emil Fossheim inviterte sine venner, som egentlig er hele snowboardmiljøet, til kosestund på Vierli. Parksjefen hadde bakt en course med syke obstacles for de som takler mer enn cruise control. 

Her er det rikt på dyreliv både på fjell og i vann, og det er gode muligheter for fangst med fiskestanga både fra land og båt. De som bor i utleiehyttene våre, får fiske gratis samt låne båt og kano. Redningsvester følger med.

Bli med på dagstur med M/B Fjellvåken II på Møsvatn fra Skinnarbu til Mogen!

Snowboardmiljøet avsluttet sesongen på Vierli med snowboardkjøring og "Mushroom Invitational". Se video fra helgen!

Trodde du sesongen var over på Vierli? Tro om igjen!Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.