Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle

Vierli Turistsenter
Telefon: (+47) 35 07 23 00
E-post: postSPAMFILTER@vierli.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Rjukanvegen 1066
3864 Rauland

GPS-koordinater:

59'44'47' og

8'10'11,89 E

Vierli Brosjyre 2014-15

Last ned pris og hytteinfo.

Raulandsmagasinet 2015


Vi takker for en flott sesong!

Vierli Terrengpark er åpen 9+10 mai. Camp vierli er åpen 8-10. mai hvor vi har en avslutningscamp. Det blir konkurranse med Ståle Sandbech og RK1:

8.-10. mai: Avslutningscamp

Emil Fossheim, en av verdens beste parkbyggere, er tilbake for å bygge Norges råeste vårpark. Vi inviterer til en helg med lek og morro, hvor du kan stå på ski eller brett med kjente snowboardere som Ståle Sandbech, Alek Østereng, Torgeir Bergrem og Len Roald Jørgensen. 

Les mer: Avslutningscamp 8.-10. mai 2015

Velkommen til toppen av Rauland!

På Vierli (1010 m.o.h.) har vi lange tradisjoner for å ta imot gjester fra alle verdens kontinenter. Det begynte for mer enn 40 år siden med en geiteseter som har utviklet seg til dagens populære helårsdestinasjon. 

Det som kjennetegner høyfjellsperlen Vierli er landskapet, god bokomfort, hyggelig vertskap og spennende aktiviteter som er tilpasset alle aldre!

Til Vierli kommer gjestene igjen og igjen - på generasjon på generasjon. Vi skaper minner og tradisjoner.

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert, og ikke minst drømme deg bort med flotte bilder: www.facebook.com/vierlituristsenter

Aktuelt

16.-18. januar 2015

Til fjells med en svært god deal på overnatting, mat og heiskort. Frivillig deltagelse til ulike aktiviteter som Åpen Camp arrangerer, og happenings på søndagen i forbindelse med Åpen Bakke. 

18. januar 2015

Velkommen til gratis skidag i Rauland 2015!

Vierli Vinterland er det perfekte sted for deg som har familien, skoleklassen eller firmaet med på tur.

Mange aktiviteter!

Velkommen til en hyggelig juleferie og nyttårsfeiring på Vierli. Her er du garantert snø og høyfjellsmorro. I tillegg til våre faste aktiviteter, har vi et gøyalt juleprogram i år!

31. desember 2014

Bli med på nyttårs fakkelrenn på Vierli. 

Hva i all verden får en legendarisk svensk freestyle alpinist bosatt i Monaco, til å kjøre 190 mil i bil fra det gigantiske og verdenskjente skianlegget Laax i Sveits til lille Vierli på Rauland?

Denne vinteren starter Field Production innspillingen av deres neste kinofilm, oppfølgeren til suksessen Supervention. Første lokasjon: Vierli. 

11 des 2014

Vierli fikk i natt landets største snødump med hele 45 cm nysnø! 

Her finner du Norges første kjelketrekk, og en av de største i landet. Fartsfylt moro for hele familien! 

Det er i gang! Landets første snowboard konkurranse startet med Session Big Air i Vierli Terrengpark 6. des. 36 snowboardere konkurrerte om å vinne vinterens første konkurranse i Norge. Det ble som vanlig levert mye bra kjøring fra deltakerne. 

Avslutningscamp 8-10. mai

Trykk for stort bilde

Camp Vierli Sommer

Avstander

Alpintbrosjyre 2014/2015

Last ned alpinkart, åpningstider og prisinfo.

Alpint 2014-2015Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.