Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle

Kontaktinformasjon

Vierli Turistsenter AS

Rjukanvegen 1066

3864 Rauland

Telefon: (+47) 35 07 23 00

Epost: postSPAMFILTER@vierli.no <postSPAMFILTER@vierli.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

   

GPS-koordinater:

59'44'47' og

 8'10'11,89 E

Vierli Brosjyre 2016

Raulandsmagasinet 2016


Vierli Kafeteria åpner 17. juni!

17. juni åpner Vierli kafeteria og Barnas Seter for sommeren. Overnatting ved hytter eller rom bokker du online, eller på post@vierli.no/ 350 72 300.

På Vierli (1010 m.o.h.) har vi lange tradisjoner for å ta imot gjester fra alle verdens kontinenter. Det begynte for mer enn 40 år siden med en geiteseter som har utviklet seg til dagens populære helårsdestinasjon. 

Det som kjennetegner høyfjellsperlen Vierli er landskapet, god bokomfort, hyggelig vertskap og spennende aktiviteter som er tilpasset alle aldre!

Til Vierli kommer gjestene igjen og igjen - på generasjon på generasjon. Vi skaper minner og tradisjoner.

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert, og ikke minst drømme deg bort med flotte bilder: www.facebook.com/vierlituristsenter

Aktuelt

Vi takker nå for denne sesongen og gleder oss allerede til neste! I mellomtiden er vi etterhvert klare for sommer og sol. Vi åpner Vierli Kafeterlia og Camp Vierli 17. juni. Velkommen skal dere være!

Har du lyst å gi våre gjester en god opplevelse når de besøker Vierli? Vierli Turistsenter er i vekst, og vi har utlyst flere spennende stillinger innen flere avdelinger. 

Påmelding til årets camper er i gang! 

Påmelding til årets camper er i gang!

Her er det rikt på dyreliv både på fjell og i vann, og det er gode muligheter for fangst med fiskestanga både fra land og båt.

RK1 herjet Vierli Terrengpark i vår - nå kan du se resultatet! 

Lær å kite i magisk vinterlandskap på Vierli. Her kan du oppleve glitrende snø, gode kiteforhold og utfordre deg selv i trygge omgivelser. 

Påskeferie betyr godt vær, behagelige temperaturer og masse liv i påskefjellet. Se hva du kan se og gjøre på Vierli i påsken.

Det er nå inngått en avtale som medfører at Vierli Eigedom AS kjøper Rauland Skisenter AS fra Rauland Invest AS. Vierli overtar også Rauland Feriesenter AS.

3. oktober 2015

I høstferien er det klart for Rauland bakkeløp 2015. Killingnuten Opp er i år flyttet til Vierli. IL Dyre Vaa og Vierli Turistsenter ønsker alle hjertelig velkommen til ny løype og en ny topp.

Alpinkart Vierli

Avstander

Alpintbrosjyre 2015/2016

Last ned alpinkart, åpningstider og prisinfo.

Alpint 2015-2016Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.