Hjem > Aktør > Vierli Turistsenter


- Vierli,1010 m.o.h. Opplevelser for alle

Kontaktinformasjon

Vierli Turistsenter AS

Rjukanvegen 1066

3864 Rauland

Telefon: (+47) 35 07 23 00

Epost: postSPAMFILTER@vierli.no <postSPAMFILTER@vierli.no> (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

   

GPS-koordinater:

59'44'47' og

 8'10'11,89 E

Vierli Brosjyre 2016

Raulandsmagasinet 2016


Velkommen til toppen av Rauland!

Snø, gode skiforhold og et tilbud for hele familien! Vierli Skisenter har åpent hver dag 10.00-16.00! Velkommen til fjells!

På Vierli (1010 m.o.h.) har vi lange tradisjoner for å ta imot gjester fra alle verdens kontinenter. Det begynte for mer enn 40 år siden med en geiteseter som har utviklet seg til dagens populære helårsdestinasjon. 

Det som kjennetegner høyfjellsperlen Vierli er landskapet, god bokomfort, hyggelig vertskap og spennende aktiviteter som er tilpasset alle aldre!

Til Vierli kommer gjestene igjen og igjen - på generasjon på generasjon. Vi skaper minner og tradisjoner.

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert, og ikke minst drømme deg bort med flotte bilder: www.facebook.com/vierlituristsenter

Aktuelt

Ta med deg hele familien eller vennegjengen til fjells i vinterferien! Vi har utmerkede skiforhold, og aktiviteter for både store og små. Sjekk ut programmet vårt for vinterferien: 

Det er nå inngått en avtale som medfører at Vierli Eigedom AS kjøper Rauland Skisenter AS fra Rauland Invest AS. Vierli overtar også Rauland Feriesenter AS.

Hold av datoen allerede nå!

Vi gjentar suksessen og arrangerer NM i Airboard lørdag 27.02 i Heimvegli på Vierli.

Telemark Superski besøker alle Telemarks vinterdestinasjoner. Møt oss i bakken i vinterferien - 5. og 6. mars på Vierli!

Opplev fjellet på en ny fartsfylt måte! Airboardbakken på Vierli består av 1200 meter spesialpreppet Airboardbane - samt egen heis og omlag 70 airboards til bruk i bakken.

Vi søker nå en salgs- og bookingsjef. Vi ser etter deg, som er utadvendt, proaktiv og resultatorientert. Du vil bli en nøkkelperson i vårt team her på Vierli, og du vil være med på å løfte og videreutvikle Vierli Turistsenter.

Lær å kite i magisk vinterlandskap på Vierli. Her kan du oppleve glitrende snø, gode kiteforhold og utfordre deg selv i trygge omgivelser. 

RK1 herjet Vierli Terrengpark i vår - nå kan du se resultatet! 

  • Overnatting + 3 dagers heiskort + Vinterpensjon
  • 3 dager kr 2.095,- per person 
  • Gjelder uke 1-5

3. oktober 2015

I høstferien er det klart for Rauland bakkeløp 2015. Killingnuten Opp er i år flyttet til Vierli. IL Dyre Vaa og Vierli Turistsenter ønsker alle hjertelig velkommen til ny løype og en ny topp.

Alpinkart Vierli

Avstander

Alpintbrosjyre 2015/2016

Last ned alpinkart, åpningstider og prisinfo.

Alpint 2015-2016Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.