Link tab titleVierli Terrengpark > Aktuelt


- Terrengpark for snowboard og twintip. En av Norges beste!


Aktuelt

Følg med her for å se hva som skjer på Vierli Terrengpark !

----------------------------------------------

Hva i all verden får en legendarisk svensk freestyle alpinist bosatt i Monaco, til å kjøre 190 mil i bil fra det gigantiske og verdenskjente skianlegget Laax i Sveits til lille Vierli på Rauland?

Denne vinteren starter Field Production innspillingen av deres neste kinofilm, oppfølgeren til suksessen Supervention. Første lokasjon: Vierli. 

Emil Fossheim inviterte sine venner, som egentlig er hele snowboardmiljøet, til kosestund på Vierli. Parksjefen hadde bakt en course med syke obstacles for de som takler mer enn cruise control. 

5 nov 2014

I morges våknet vi til 15 cm nysnø her på Vierli. Det er meldt kaldere vær fremover, og Skiarena og Vierli Terrengpark åpner så snart kuldegradene er stabile.

Session presenterer Big Air på Vierli Terrengpark lørdag 6. desember. Meld deg på!

Snowboardmiljøet avsluttet sesongen på Vierli med snowboardkjøring og "Mushroom Invitational". Se video fra helgen!

Trodde du sesongen var over på Vierli? Tro om igjen!

Vierli avslutter en lang vintersesong med en leken «invitational» snowboardkonkurranse i samarbeid med Mushroom parkdesign og Adrenaline by Mountain Dew! 

Sølvmedaljevinner i OL 2014 Ståle Sandbech legger sesongavslutningen til Vierli Terrengpark.

Vierli Turistsenter inviterer til NM i Airboard lørdag 15. mars 2014.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.