Link tab titleVierli Terrengpark


- Terrengpark for snowboard og twintip. En av Norges beste!


Snøbrettparadiset!

Vierli terrengpark er åpen.

Følg med på FB for oppdateringer

Se hva som venter deg i Rauland:

 

Vierli Terrengpark er et rendyrket anlegg for parkentusiaster. Parken har et brett utvalg av rails, hopp og linjer for både nybegynner, viderekomne og avanserte snowboardere og twintippere.

Terrengparken ligger på 1000 meters høyde og har en beliggenhet som gir svært gode snøforhold. Dette innebærer at vi ofte er først med snø og åpning, samt at vi har en lengre sesong enn de fleste.

Parkens medarbeidere har som mål å ha en park som utvikles, bygges og vedlikeholdes i samarbeid med utøverne for å kunne klare å tilfredsstille forventningene til en stadig mer krevende brukergruppe. Sesongens parkshaper er Lukas Vesley og vår parkbygger er Odd Roar Solerød! DREAM TEAM:)

Vierli Terrengpark har de siste årene arrangert konkurranser i Norges Cup serien innen både Snowboard og Twintip og NM i Snowboard.

Nyheter

Vierli Terrengpark vil i år igjen satse videre på park. Lukas Vesely som vil ha sin tredje sesong som parkansvarlig på Vierli vil sammen med resten av staben jobbe knall hardt med å få på plass en god park så tidlig som mulig. Nytt av året er at Vierli utvider parksatsningen sammen med Clint Butcher og hans crew. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.