Link tab titleVierli Skatepark > Om Vierli Skatecamp


Camp Vierli - Vierli Skatepark


Om Vierli Skatecamp

Skating har eksistert i mange, mange år, uten at noen virkelig har tatt tak. Dette har selvsagt bedret seg voldsomt de siste årene.

Det vokser i antall parker i Norge i dag, og kvaliteten blir uten tvil bedre, selv utenfor de største byene.
Størst av alle, blir Element Skatepark på Camp Vierli. Med 150Kvm innendørs park, 750Kvm utendørs, med ramper, verts, street linjer og mye mer, blir det noe for alle som digger å rulle på asfalten med ett Skateboard.

Hvis du i tillegg ønsker å lære noe nytt og har samtidig bestemt deg for at denne sommeren skal være den beste skate sommeren, noen sinne, så er Element Skatecamp tingen for deg!

Med noen av Norges desidert beste og mest meriterte skatere som instruktører, en av norges feteste skate parker,  med verdens første Riders Palace Hotell, Camp Vierli.

Campene går over en uke og varer fra mandag til søndag. Alle er hjertlig velkommen til å delta.Vi har satt en nedre aldersgrense til 10 år, og det er selvsagt mulig for de yngste deltagerne å ha med seg foreldre.

Alle er hjertelig velkomne, både gutter og jenter, unge og gammle alle uker, men vi har satt av to spesial uker, Familieuke og jentecamp.

I tillegg til å ha kanskje Norges beste skatepark, Norges feteste hotell, Norges beste skatere som instruktører, så har vi Campledere som har lang erfaring innen trening for barn og unge. Med Stian Linnes i spissen, som har lengst erfaring i Norge med tilrettelegging av brettcamper for barn og ungdom, sørges det for at uken har ett spennende og lærerikt opplegg hele uken.

En vanlig dag på camp ser slik ut:
08.00-09.00 – Frokost
09.30 – Morgenmøte
10.00-12.00 – Skating,/Andre aktiviteter
12.00-13.00 – Lunsj
13.00-16.00 – Skating,/Andre aktiviteter
17.00-19.00 – Middag, fritid
19.00-21.00 – Skating,/Andre aktiviteter
21.00-22.00 – Frititd, hang out på hotellet
22.00- Kveldsmøte, Info
22.30- Til rommene
23.00- StilleDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.