Hjem > Aktør > Robinsonekspedisjonen vinter > Robinsonekspedisjonen vinter > TV3s Robinsonekspedisjonen vinter spilles inn i Rauland


- Robinsonekspedisjonen vinter er i Rauland, Telemark !


TV3s Robinsonekspedisjonen vinter spilles inn i Rauland

I 11 sesonger har TV3 sendt nordmenn til en øde stillehavsøy, der de har holdt ut stekende hete, sult og hverandre for å vinne Robinsonekspedisjonen.

Nå er det klart for Robinsonekspedisjonen vinter i Rauland!

Vinter er noe de fleste nordmenn er kjent med, men klarer den gjengse nordmann å overleve ute om vinteren?

Robinsonekspedisjonen vinter

I Robinsonekspedisjonen vinter har TV3 byttet ut brennende sol med isende kulde. Deltakerne må belage seg på en frossen opplevelse i et vakkert, kaldt og øde vinterlandskap i Rauland i Telemark, og TV3 og produksjonsselskapet Strix jobber tett med lokale bidragsytere og turistnæringen i Rauland/Telemark.

Blant ville dyr, snødekt skog og høye fjell

16 deltakere skal i Robinsonekspedisjonen vinter leve isolert og klare seg selv i vakker norsk vinternatur. Blant ville dyr, snødekt skog og høye fjell må de overleve slik urbefolkningen gjorde i tusener av år.

Deltakerne er nå ankommet Rauland og får testet seg i vakkert og vilt vinterlandskap.

Overleve i og av naturen

Som i den originale Robinsonekspedisjonen er det om å gjøre å overleve i og av naturen, langt fra sivilisasjonen. Med de enkleste hjelpemidler skal de bo, lage mat og leve sammen.

Som alltid i Robinsonekspedisjonen må deltakerne også kjempe seg gjennom tøffe fysiske konkurranser. Klarer de å bygge seg en hytte som holder noenlunde på varmen? Takler de livet i isødet? Hvem fryses først ut av ekspedisjonen?

Én etter én må de forlate leiren, til bare vinneren av Robinsonekspedisjonen vinter 2012 står igjen. Christer Falck er programleder.

Robinsonekspedisjonen vinter starter på TV3 i mars 2012.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.