Hjem > Aktør > Robinsonekspedisjonen vinter > Robinsonekspedisjonen vinter > I skje med fienden på «Robinsonekspedisjonen»


- Robinsonekspedisjonen vinter er i Rauland, Telemark !


I skje med fienden på «Robinsonekspedisjonen»

Deltagerne konkurrerer om dagen - må sove tett i tett for å holde varmen om natten.

Iskalde netter gjør at deltagerne på vinterversjonen av «Robinsonekspedisjonen» må sove i skje. Det er det ikke alle som liker.

Mens de tidligere Robinson-deltagerne har sovet i tropevarme med sand mellom tærne, har deltagerne av vinterversjonen av TV-ekspedisjonen helt andre problemer når det gjelder søvn.

Sover tett i tett

Denne gangen spilles «Robinsonekspedisjonen» inn i Rauland i Telemark, hvor det meldes om rekordkalde netter med ned til 37 minusgrader. Derfor må deltagerne - som nå konkurrerer mot hverandre én og én - sove helt tett inntil hverandre.
- De har fått beskjed om dette, pluss at de har erfart at kroppsvarme er det eneste som hjelper for å ikke fryse, sier informasjonskonsulent i TV3, Line Vee Hanum til VG Nett.

Den intime sovestillingen har imidlertid ikke falt i like god jord hos alle.
- Det er en del sterke personligheter med mye konkurranseinstinkt, som kanskje ikke syns dette er helt ideelt. Deltagerne er jo ikke alltid like gode venner og noen takler det bedre enn andre. Samtidig har de funnet seg i at det er den beste løsningen, sier Vee Hanum og fortsetter:
- I tillegg er det flere uker siden de har fått vasket seg skikkelig, så de lukter jo ikke akkurat godt.

- De hogger mye ved, også går de rundt og konspirerer. Særlig nå som det er én mot én, sier Vee Hanum.

Ikke skremt

Innpillingen foregår frem til 11. februar i Rauland.
Dagbladet skrev også om at innspillingen ble midlertidig stanset en periode på grunn av sprengkulden. Deltagerne sov først i en gapahuk som nå er byttet ut med en lavvo hvor de kan fyre opp bål.
- Det er noen skikkelige hardhauser som er med og de er veldig bestemte på å fortsette, sier Vee Hanum.
Hun forteller også at kuldeproblemene ikke har skremt produsentene fra på lage vinterversjon av «Robinsonekspedisjonen» igjen.
- Helsen kommer alltid først, men vi lar oss ikke skremme, sier Line Vee Hanum.

Alle foto:

TV3 / Anders Myhr NilsenDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.