Link tab titleRaulandsakademiet > Telemarkstunet


- Overnatting - Kurs - Opplevelser

Raulandsakademiet
Telefon: 35 07 32 92
E-post: postSPAMFILTER@raulandsakademiet.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Akademiet 2
N-3864 Rauland


Telemarkstunet

Velkomen til nyopprusta barnekrok, to bakeri og handverksutstilling. Telemarkstunet er åpent hver dag i sommer 2017 (1. juli - 13. august).

Fem helger i juli inviterar vi til gratis konsertar i Årestoga.

Kl. 14 laurdag og sundag.

Husk å setje av tid før eller etter konserten til å besøke dei andre aktørar på tunet.

Jolemarknaden på Telemarkstunet opnar 26. november i år. Vil du bu vegg i vegg med kafé, bakeri, handverksutsal, konsertar, boklanseringar og andre aktivitetar på Telemarktunet?  Ta kontakt med Rauland vandrerhjem, Akademiet, og spør om det er ledige rom. tlf 35073292. Jolemarknad er ope kvar laurdag og sundag 26.11-18.12 kl. 11-16 - sjå nede for detaljer om aktivitetar, kurs og konsertar.

Velkommen til Telemarkstunet! Vi byr på eit koseleg uteområde innramma av ei samling lafta bygg. Her er plassen for barn som vil leike, langfarande som skal kvile seg og kultur- og matinteresserte som vil handle eller smake på norske kvalitetsvarer. Det er kafé, handverksutsal og bakeri heile sommar og gratis konsertar kvar helg. I vintertid (før jol og påske) opnar handverksutsal og bakeri.

Ein kan også leige lokale på Telemarkstunet om ein vil arrangere eit kurs eller ein fest der ein legg inn ein del aktivitetar, t.d. baking i Eldhuset, røyking av kjøt og fisk i Badstoga eller selskap i Årestoga og Gardsjordstoga.

Som i tidlegare år ynskjer vi velkomen til ein fin familiedag der alle som har noko å selge eller vise fram kan gjere det.

Bli med kvelden før på Tangokveld i Vinjesalen!

Ope 2. juli - 7. august kl. 12-18 kvar dag

Klikk her for meny (klikk på bildet for å få det større).Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.