Link tab titleRaulandsakademiet > Overnatting og selskap > Fasilitetar


- Overnatting - Kurs - Opplevelser

Raulandsakademiet
Telefon: 35 07 32 92
E-post: postSPAMFILTER@raulandsakademiet.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Akademiet 2
N-3864 Rauland


Fasilitetar

Fellesrom for store og små

Vi har store fellesrom, TV-rom, mini-kjøkken, tørkeskap, peisestoge, badstoga og stor festsal/gymnastikksal. I gymsalen kan ein spele volleyball, badminton, fotball eller innebandy om kveldane. Salen er veldig populær blant ungane.

Mat og drikke

I matsalen er det plass til 90 personar. Det blir servert god, heimelaga mat. Frokost er eit stort utval av kvalitetspålegg, frokostblandingar og yogurt, og heimebakt brød! Kjøkenet på Raulandsakademiet ynskjer så langt som råd å bruke lokale råvarer. Til fest og selskap legg vi vekt på å servere mat som har med norsk tradisjon å gjera. Vi har skjenkebevilling for servering av øl, vin og brennevin. I tillegg brygger vi eigen øl som kan kun nytes på plassen. Da bryggmeistaren var først vaktmeistaren heitar ølet Vaktmesterøl!

Kokkene sørger for å lage god mat også til dei som har matallergier - gi beskjed når du bestiller rom for å hjelpe oss anpasse menyen til din diett.

Internett og bibliotek

Det er trådlaus internett i alle fellesområder og overnattingsrom. I fellesområdene er det både gjestenettverk og edu-roam nettverk. Høgskolen i Telemark har både bibliotek og lesesal i same bygg som Raulandsakademiet. Ta kontakt med HiT kontor for opningstidar.

Møtefasilitetar

Vi har to rom med moderne møtefasilitetar (lydanlegg, prosjektor, internett), mindre grupperom og plasser som passer til gruppearbeid. I tillegg kan vi hjelpe med kopiering, skanning og faks. Vi lager møtepakker tilpasset behov som inkluderer overnatting, kaffe, pausemat, alle måltider (inkl. festmiddag) og møterom. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.