Hjem > Aktør > Rauland Turist AS > Aktuelt > Nødhjelpsaksjon i Vinje/Rauland


Rauland Turist AS driver markedsføring, turist-og bookingkontor for Rauland, Haukeli og Vinje.

Rauland Turist AS
Telefon: +47 35 06 26 30
E-post: infoSPAMFILTER@visitrauland.com (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864


Nødhjelpsaksjon i Vinje/Rauland

Fair Share Norway i samarbeid med Betania Øyfjell arrangerer en nødhjelpsaksjon i Rauland/Øyfjell der de ønsker DIN hjelp! Målet er nemlig å samle inn mest mulig klær, sko, småmøbler og utstyr lørdag 2. september, som skal sendes til Minsk i Hviterussland. 

Innsamlingsaksjonen er ved Spar-butikken i Rauland lørdag kl. 11 -13 ogved Galleri Straume kl. 13.30 - 15.30.

Fra Pressemeldingen / Fair Share Norway:

23. september sender vi en stor semitrailer med nødhjelp til Minsk i Hviterussland. Neste trailer går til øst-Ukraina i november – fem semitrailere i året sender vi østover. Vil du være med å bidra til at familier i nød får klær og sko, småmøbler og utstyr til hjemmene sine – og kanskje til og med noen leker til barna? 

Vi håper at du også vil bidra litt til transporten til øst-Europa, f.eks. 50 kr for hver sekk med klær du leverer. Dette er selvsagt frivillig, men viktig for oss ettersom hver trailer-transport koster oss tjue tusen kroner. I Galleri Straume blir det også kafé med salg av mat til inntekt for nødhjelpsaksjonen så det kan bli en hyggelig sosial happening også.

Fair Share Norway er en forening som jobber under PYM (De norske pinsemenigheters bistands- og misjonsorganisasjon). Siden oppløsningen av Sovjetunionen har vi reist og møtt et nettverk av folk i flere titalls landsbykirker i Hviterussland og Ukraina, evangeliske søsterkirker som norske menigheter har jevnlig kontakt med. Vi kjenner derfor forholdene meget godt og vet at hjelpen kommer fram til dem som behøver den mest. Mer informasjon om arbeidet vårt kan du få når du møter oss denne
lørdagen.

2. september 2017

man tir ons tor fre lør søn
           V  


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.