Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Aktuelt > - Rauland er fantastisk


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453

Thomas Fosse tok med seg klassen til Rauland.

TRYN MED STIL: Tryning er en del av moroa, forteller Hanna Borgen, og legger til at hun er superfornøyd med bakkene på Rauland skisenter.


- Rauland er fantastisk

Elever storkoser seg i bakkene. Se vårt spesialtilbud til skoleklasser.

- Rauland har den beste slalåmbakken jeg noen gang har stått i, forteller Hanna Borgen. Hun var i likhet med flere positivt overrasket over oppholdet i Rauland.

Skoleklassen bodde i to hytter tett på skianlegget, og reiste på en tredagerstur for å være sammen, stå på ski og utfolde seg i snøen.  Kveldene fylte de med quiz, leker og sosialt samvær. Turen har elevene selv jobbet og spart opp penger til, og elevene legger ikke skjul på at det var verdt det.

Gratis skidag 

Skoleklasser som besøker Rauland får et gratis dagskort, og deretter 20% rabatt om de ønsker flere dager. Rauland Feriesenter ligger rett ved skisenteret og har skolepris på overnatting.

En dag på Rauland er ikke bare en hyggelig og samlende tur for klassen, men en annerledes skoledag der elevene opplever mestring og fysisk aktivitet. Det synes både lærerne, foreldrene og elevene er positivt. 

- Elevene storkoser seg. De får beveget seg, og det er mange ulike aktiviteter man kan gjøre. Vierli med aking og airboard gjør at også de som ikke står på ski får kommet seg ut i snøen, sier lærer Rakel Johansen.

Etter turen fikk klassen også anledning til å glede andre. - Vi fikk store mengder mat til overs, så den ga vi til to familier på Senter mot seksuelle overgrep i Skien, forteller hun. 

Kommer dere tilbake til Rauland? 

- Garantert! smiler Hanna Borgen. - Rauland er fantastisk! avslutter Alexander Stavnes.

Forslag til aktiviteter

  • Skidag på Rauland skisenter. De som ikke står på ski, kan ta med seg akebrett i Rugdebakken.
  • Langrennstur i idylliske Silkedalen. Ta stolheisen opp til toppen og gå innover i fantastiske omgivelser. Vierli er også et flott utgangspunkt for langrennsturer.
  • Snørafting og sledetur (kjelketog) med snøskuter på Vierli. Se vierli.no for mer informasjon.
  • Lightshopping i Raulands bygdesentrum, besøk Heimil gaver & interiør, og ta en pizza på Raulandstoga. 

Har du spørsmål eller ønsker din klasse hjelp med å planlegge en Raulandtur? Send en e-post til dannySPAMFILTER@visitrauland.com <dannySPAMFILTER@visitrauland.com> (Fjern SPAMFILTER fra adressen) så vil vi hjelpe deg.

HYTTEKOS: Quiz og sosiale aktiviteter hører med. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.