Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Aktuelt > Eldre saker > Superfest på Skjærstorsdag!


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453


Superfest på Skjærstorsdag!

Fjøllhalli fra kl.1600 - 18 års aldersgrense.
Inngang kr. 100,-

Årets heftigste Afterski med DJ Don Martin!

Årets Afterski

Gjør deg klar til årets heftigste Afterski. Skjærtorsdag kl 16 braker det løs! DJ Don Martin spiller den beste musikken. Du kan nyte den ute i sola eller inne - valget er ditt! Det blir full fart og alle kommer! OBS: 18 års aldersgrense, inngang kr 100.

Don Martin

Martin «Don Martin» Durenkar er kanskje mest kjent fra den populære rap-gruppa Gatas Parlament, hvor han sammen med Jester og brødrene Aslak og Elling Borgersrud lager samfunnskritisk hip-hop og rap. Don Martin har også gitt ut en rekke selvproduserte soloplater, både med engelsk og norsk tekst. Han er også med i gruppa Samvirkelaget og ble med gruppa nominert til Alarmprisen 2007 for beste liveband og beste hiphop-plate.

DJ

Don Martin er også en dreven DJ og programleder på radio, og har som skribent skrevet blant annet for flere blader og en bok. Nå tar han med seg sine musikalske ferdigheter og kommer til Rauland Skisenter for å kjøre stemninga i taket. Du er med andre ord garantert den beste musikken!

Fjøllhalli

Fjøllhalli er vår restaurant som ligger nederst i anlegget. Vi byr alltid på god musikk, god mat og godt drikke. Du vil alltid kunne renne ned hit etter at heisene stenger - ta med deg dine venner til oss!

Kom tidlig! Dette blir årets heftigste Afterski!

5. - 6. april 2012

man tir ons tor fre lør søn
       V      


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.