Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Aktuelt > Eldre saker > Påskekonsert med barnas favoritt!


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453


Påskekonsert med barnas favoritt!

Konsert med Silje Sirnes Winje og Atle Pettersen!

Langfredag 6. april kl 13.30 i Rauland Skisenter

Barnas favoritt i til Holtardalen

Langfredag 6. april kl. 13.30 braker det løs ved Rauland Skisenter! Da går barnas favoritt Silje Sirnes Winje på scenen i Holtardalen. Hun og Atle Pettersen kommer til Holtardalen i påsken til det som kommer til å bli årets store konsert! Ta med deg hele familien til Rauland - her blir det musikalsk storfest!

Silje fra Barne-TV

Silje Sirnes Winje er et kjent og kjært TV-fjes for de fleste barn og småbarnsforeldre. Den 18. november er hun aktuell med "Kykkelykkelig", en egenprodusert barneplate for de minste. Dette er en leken og melodiøs plate, med masse strengeinstrumenter og godt innenfor bluegrass-sjangeren.

Smittende og glad energi

Jeg har lenge vært glad i den nære og ekte nerven i bluegrassmusikken. Med sin smittende og glade energi opplever jeg at dette er musikk som får både store og små til å finne frem rockefoten og danse med rumpa, forteller Silje Sirnes Winje


Tekstene er på barnas premisser hvor verden blir betraktet med skrått og underfundig blikk. Her finnes muntre sanger om høner som skrøner og kuer med luer, men også mer underfundige og ettertenksomme sanger om f.eks. det å være verken liten eller stor, men "Midt i mellom", som en av sangene heter. Åse Sirnes Winje har skrevet tekstene, og Hans Martin Austestad fra Earlybird String Band (Spellemannsnominert 2010) har komponert åtte av de elleve sangene. Andre bidragsytere på komponistsiden er Anne Lise Frøkedal (Harrys Gym / I Was A King), Vigleik Winje (The Black Soul Circus) og Gaute Sortland (Bergen Mandolinband).

Med dette albumet ønsker jeg å gi barn en morsom plate med høy musikalsk kvalitet, en plate som treffer barna både musikalsk og tematisk. Jeg håper også at platen vil inspirere til sang, dans og lek med ord, rim og rytme, sier Silje Sirnes Winje

Silje Sirnes Winje er reporter og programleder fra Haugesund. Hun startet karrieren i TV2 Nyhetene og har siden figurert som livereporter i God Morgen Norge og som musikkanmelder og livereporter i TV2s ungdomssatsning Waschera. Siden januar 2010 har hun gjort stor suksess som programleder på NRK Supermorgen og NRK Barne-TV. Silje planlegger turné med live-opptreden hvor hun synger sangene fra platen i 2012.

6. april opptrer Silje i Holtardalen. Velkommen til Rauland Skisenter til alle barn, foreldre og alle som er glad i god musikk!

6. - 7. april 2012

man tir ons tor fre lør søn
         V    


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.