Hjem > Aktør > Rauland Skisenter > Aktuelt > Eldre saker > Konsert med Grand Prix-vinner Stella!


- Skisenter i Telemark, et sted for hele familien!

Rauland Skisenter
Telefon: 35 06 21 50
E-post: postSPAMFILTER@raulandskisenter.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

N-3864 Rauland

Org nr: 977 499 453


Konsert med Grand Prix-vinner Stella!

Konsert med Stella Mwangi, Vinni & the Vagabonds og Bjørnar fra Pling Pong!
Tid: 22. April Starter kl. 12:00.
Pris: 100,-
Barn til og med 7 år gratis!

Sted: Holtardalen, Rauland Skisenter

Åpner 11:00. Oppvarming trubadur Joar Ballstad kl. 12:00.

Let's dance!

22. April braker det løs i Holtardalen! Årets vinner av melodi Grand Prix Stella opptrer på Rauland Skisenter - så ta med deg danseføttene og kom - her blir det full fest og Haba Haba!

Fra Rauland til den Europeiske finalen

Stella Mwangi (24) har lenge blitt sett på som et av de store håpene i norsk musikkbransje. «Det mest oppsiktsvekkende som har kommet fra Eidsvoll siden 1814,» ble det skrevet om henne i 2008. Mwangi oppfylte ungdomsdrømmen ved å vinne den norske finalen i melodi Grand Prix - og nå venter resten av Europa. Men først blir det Rauland og konsert i Holtardalen - den beste oppvarmingen til den europeiske finalen!

Haba haba

Og vi får garantert høre "Haba Haba" - en sang som har tatt Norge med storm. Stella sier selv dette om sangen: "Bestemor pleide å si «Haba Haba Hujaza Kibaba». Det betyr noe sånt som «små seire leder til store seire.» La oss tro at dette også stemmer i den europeiske finalen om kort tid!

Vinni & The Vagabonds

Det begynte som en guttedrøm i Tanzania med bestekompisen Jarle. Det fortsatte på fritidsklubber i Kolbotn, har gått via en bunke plateutgivelser, to spellemannpriser, to alarmpriser, noen kjipe avisforsider, en gullrekke med hitsingler og et svimlende antall solgte plater. Paperboys er Norsk musikkhistorie, intet mindre.

Slipp ut apen

Nå står Vinni for alle første gang helt alene. I alle fall nesten. ”Let the monkey out” er første singel ut fra platen ”Happily Lost” med Vinni & the Vagabonds. Låten handler om når den indre apen tar over. Når alkoholen har tatt balletak på fornuften og man uten skjellig grunn lar sin utkårede få høre alt man ikke tør, eller ikke er dum nok til å si når man er edru…høres det kjent ut?

Vinni er en av Skandinavias største og beste hiphop/pop-artister - og nå venter Rauland!

Bjørnar fra Pling Plong

Ta med ungene! Musikkongen Bjørnar Løberg - kjent blant annet fra programmet "Pling Plong" som går hver fredag kveld og lørdag morgen på NRK Super, kommer for å underholde. En karismatisk og sprudlende stjerne. Talentfull, engasjert og musikalsk til fingerspissene - her blir det underholdning, for store og små!

Velkommen til konsert i Holtardalen!

 

22. - 23. april 2011

man tir ons tor fre lør søn
         V    

Trykk for stort bilde

Trykk for stort bilde

Trykk for stort bildeDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.